Mijn Bouwselect

Contact

Routebeschrijving Bouwselect Leeuwarden

Vanuit Drachten/Groningen (A7)

Je rijdt Leeuwarden binnen via de Drachtsterweg. Bij de verkeerslichten na de brug (het Drachtsterplein) ga je linksaf de rondweg op (Aldlandsdyk). Na vier verkeerslichten, kom je bij een brug. Na deze brug nader je een rotonde. Het WTC Expo zie je dan al aan de linkerkant. Ga op de rotonde rechtdoor en sla na 100 meter linksaf naar het parkeerterrein van het WTC.


View Larger Map

 

Vanuit Heerenveen (A32)

Vanaf Heerenveen rij je Leeuwarden binnen: bij verkeerslichten (afslag Goutem) nog rechtdoor dan vervolgens de brug over. Bij de verkeerslichten ga je linksaf. Ga bij de rotonde en daarna de verkeerslichten rechtdoor. Je rijdt over het spoor en nadert een rotonde. Hier rechtdoor gaan, de brug over. Na deze brug volgt weer een rotonde, ga weer rechtdoor. Aan de linkerkant staat het WTC Expo. Ga na ongeveer 100 meter linksaf, het parkeerterrein op van het WTC.


View Larger Map

 

Vanuit Harlingen/Amsterdam (A7/N31)

Vanaf de N383 rij je Leeuwarden binnen. Op de (Euro)rotonde neemt je de eerste afslag (richting Heerenveen). Ga na 200 meter rechtsaf, het parkeerterrein op van het WTC Expo.


View Larger Map

 

Parkeren bij WTC Expo

Ons kantoor bevindt zich in de gele, aan de voorzijde ronde, uitbouw van het WTC Expo. Parkeren kan daarnaast. De ingang naar de receptie vind je aan de andere kant. Als de ingang gesloten is, meld je dan even bij de receptie van het WTC Hotel. Als de slagboom naar het parkeerterrein gesloten is, dan krijgt u van ons een uitrijkaart.

Opnieuw vacature zoeken Upload een (nieuw) C.V.
 
 
geen CV voor handen? Vul dan ons sollicitatieformulier in
 
...en wij vinden een nieuwe baan voor je!
Inschrijven nieuwsbrief
 
 

Laatste vijf vacatures

Inspecteur met NEN 2767 ervaring (industrie)Ervaren constructeurs woningbouwHoofd werkvoorbereiding/ tekenkamerMBO Landmeetkundig surveyorKostendeskundige infra

Maak kennis met Bouwselect

No-nonsense, nuchter en gedreven. Dat is Bouwselect. Wij gaan voor jou op zoek naar je ideale functie. Daar investeren we graag onze tijd in. Het enige dat wij vragen van jou is een persoonlijke kennismaking waarin je uitlegt wat je zoekt. Benieuwd naar wat we voor je kunnen doen? Ga naar de werkzoekende pagina
© Copyright 2011 Bouwselect sitemap algemene voorwaarden disclaimer