Ervaringen

 • Eryk Baran
  Door: Eryk Baran

  Eryk Baran was na zijn mbo-bouwkunde begonnen aan een duale hbo-opleiding, waarbij hij het werken op een stageplek combineerde met studeren. Maar hij besefte al snel: ik wil niet meer naar school, ik wil aan de slag. En het liefst de bouw in. “Ik realiseerde me dat ik liever in de praktijk leer dan in […]

 • Hotze Haadsma
  Door: Hotze Haadsma

  Na een lange loopbaan in de bouwsector raakte Hotze Haadsma (53) in 2009 zijn baan kwijt als gevolg van de recessie. Om maar aan het werk te blijven accepteerde hij een functie als verkoopmedewerker in een drankengroothandel. Maar de bouwwereld bleef lokken. Sinds eind 2017 werkt hij, via Bouwselect, weer in zijn eigen vakgebied. Haadsma’s […]

 • Hotze Haadsma
  Door: Sam van Zuiden

  In zijn laatste jaar van de mbo-opleiding Bouw en Architectuur wist Sam van Zuiden twee dingen zeker: dat hij een toekomst ambieerde als bouwkundig constructeur en dat hij niet nog vier jaar lang elke dag naar school wilde. Met deze duidelijke wens, werken en leren tegelijk, nam hij contact op met Bouwselect. “Mijn eindstage liep […]

 • Door: Nick Hake

  Bouwselect bemiddelt niet alleen afgestudeerde specialisten in de bouw, maar ook aankomende vakspecialisten die nog met hun studie bezig zijn. Want: wij halen het talent van morgen graag nu al in huis.

 • Door: Wisse Suurd

  Twee jaar lang werkte Wisse Suurd op uitzendbasis bij Rottinghuis. Aan die periode kwam een eind toen het bouwbedrijf hem begin dit jaar een vast contract aanbood. Een enorme kans voor Wisse, die vanwege beperkingen opgelopen door een ongeluk vanuit een Wajong-status werkt.

 • Door: Rianne Stobbe

  Dat werknemers zich gedurende hun loopbaan blijven ontwikkelen, vindt Bouwselect belangrijk. Dat kan aan het begin van een nieuwe baan zijn, om de benodigde competenties op te doen.

 • Door: Alfred Guchelaar

  Alfred Guchelaar werkt al ruim 30 jaar in het vak van calculator. Toen hij er een paar jaar geleden bij een ontslagronde bij zijn vorige werkgever uit moest, wilde hij niets liever dan gauw weer aan de slag.

 • Door: Manon Lageweg

  Stagiaire Manon Lageweg: “Waarom ik heb gekozen voor een stage bij Bouwselect? Het antwoord daarop is voor mij gemakkelijk. Mijn eerste gedachte was ‘leuk!’. Ik vond het belangrijk om een stageplaats te vinden waar je niet wordt gezien als ‘de stagiaire’.