Ervaringen

 • Door: Wisse Suurd

  Twee jaar lang werkte Wisse Suurd op uitzendbasis bij Rottinghuis. Aan die periode kwam een eind toen het bouwbedrijf hem begin dit jaar een vast contract aanbood. Een enorme kans voor Wisse, die vanwege beperkingen opgelopen door een ongeluk vanuit een Wajong-status werkt.

 • Door: Rianne Stobbe

  Dat werknemers zich gedurende hun loopbaan blijven ontwikkelen, vindt Bouwselect belangrijk. Dat kan aan het begin van een nieuwe baan zijn, om de benodigde competenties op te doen.

 • Door: Alfred Guchelaar

  Alfred Guchelaar werkt al ruim 30 jaar in het vak van calculator. Toen hij er een paar jaar geleden bij een ontslagronde bij zijn vorige werkgever uit moest, wilde hij niets liever dan gauw weer aan de slag.

 • Door: Manon Lageweg

  Stagiaire Manon Lageweg: “Waarom ik heb gekozen voor een stage bij Bouwselect? Het antwoord daarop is voor mij gemakkelijk. Mijn eerste gedachte was ‘leuk!’. Ik vond het belangrijk om een stageplaats te vinden waar je niet wordt gezien als ‘de stagiaire’.

 • Door: Henk Mulder

  Het bedrijf waar Henk Mulder werkte, ging failliet. Hij werkte een tijdje op projectbasis maar kwam daarna thuis te zitten. Vanwege zijn leeftijd – Henk is vijftiger – had hij niet verwacht gemakkelijk weer aan de slag te komen.

 • Door: Wisse Suurd

  Sinds een klein jaar werkt Wisse Suurd bij Rottinghuis. Hij heeft een Wajong-status. HR-adviseur Margreeth van Biezen kijkt met een tevreden blik terug op de afgelopen periode.

 • Door: Ahad Al-Kailany

  De werkgelegenheid in de Bouwsector heeft flink te lijden onder de crisis. Als pas afgestudeerd bouwkundige is een baan vinden dan ook niet gemakkelijk. Ahad Al-Kailany vond dankzij Bouwselect drie jaar na het afronden van haar opleiding gelukkig tóch werk in haar vakgebied.

 • Door: Toon

  Een studie afronden, solliciteren en een baan vinden die bij je past. Het klinkt als de gewoonste zaak van de wereld, maar soms ligt het minder eenvoudig. Als je door een ziekte beperkt bent in je mogelijkheden is werk vinden een stuk moeilijker.