Ervaringen

 • Door: Ahad Al-Kailany

  De werkgelegenheid in de Bouwsector heeft flink te lijden onder de crisis. Als pas afgestudeerd bouwkundige is een baan vinden dan ook niet gemakkelijk. Ahad Al-Kailany vond dankzij Bouwselect drie jaar na het afronden van haar opleiding gelukkig tóch werk in haar vakgebied.

 • Door: Toon

  Een studie afronden, solliciteren en een baan vinden die bij je past. Het klinkt als de gewoonste zaak van de wereld, maar soms ligt het minder eenvoudig. Als je door een ziekte beperkt bent in je mogelijkheden is werk vinden een stuk moeilijker.

 • Door: Rikus Venema

  Sinds 1 maart hebben wij een nieuwe medewerker: Rikus Venema. Als junior accountspecialist gaat hij voor Bouwselect bezig met werving en selectie, relatiebeheer en acquisitie.

 • Door: Bert Blaauw

  Bij werving en selectie draait het om het vinden van de perfecte match: de ideale persoon voor een functie en de ideale baan voor een werkzoekende. In het geval van Siemon Bisschop en Blaauw Ingenieurs & Adviseurs pakte dit, dankzij de bemiddeling van Bouwselect, bijzonder goed uit.

 • Door: Kevin Boer

  Een baan vinden nog voordat je je diploma op zak hebt. Dat is iets waar veel studenten van dromen. Zeker in een tijd waarin het werk niet voor het oprapen ligt. Het overkwam Kevin Boer.

 • Door: Nanda Dijkstra

  Een vrouwenbaan in een mannenwereld. Zo omschrijft bouwkundige Nanda Dijkstra haar functie als werkvoorbereider service en onderhoud bij Heijmans Bouw. Na een aantal banen die het net niet waren, heeft ze dankzij Bouwselect nu werk waarin ze helemaal op haar plaats is.

 • Door: Dennis Bettenbroek

  Dennis Bettenbroek werkte een klein decennium aan allerlei projecten in met name de industriebouw, toen hij het tijd vond om terug te keren naar zijn ‘echte’ vak: civiele techniek.

 • Door: Jan Joris Groenewold

  Dat de overheid bij een aanbesteding geregeld de verplichting stelt om langdurig werklozen of mensen met een arbeidshandicap in te zetten, schrikt veel bedrijven af. Maar: Social Return on Invenstment (SROI) hoeft geen blok aan het been te zijn.