Stap 1: Aanmelden!

Interesse? Meld jezelf aan en wij houden je van alles op de hoogte. Het aanmelden is geheel vrijblijvend. 

Meld je aan!

Voor wie?

  • Bouwkunde en Civiele Techniek studenten
  • Instromen is mogelijk vanaf het derde studiejaar
  • Enthousiast over jouw opleiding en toekomstige carrière

Stap 2: Selectie

Er zal binnenkort een selectieproces plaatsvinden. Na je aanmelding word je uitgenodigd om jezelf voor te stellen en ons uit te leggen waarom jij deze kans zou moeten krijgen.
Wanneer je geselecteerd wordt volgt er een verdere intake waarbij we de details bespreken. Als je uiteindelijk doorstroomt binnen de Studiedeal, krijg je een contract aangeboden waarin we de afspraken vastleggen.

Stap 3: De Bouwselect Studiedeal

Yes! Welkom bij de Studiedeal! Wij willen jou als student zo goed mogelijk ondersteunen bij je opleiding. Vanzelfsprekend staat de studie op nummer één. Door onze financiële bijdrage heb je minder zorgen over een bijbaan of een studieschuld. Wij helpen jou met de eerste stappen op jouw carrièrepad middels introducties in het werkveld en bijeenkomsten. Ons netwerk biedt jou mogelijkheden voor jouw (afstudeer)stage. Na het behalen van jouw diploma weet je wat je wilt en kun je aan de slag in het werkveld.

Jij ontvangt:
• Een maandelijkse studiebijdrage van €400,00 (bruto)
• Alle tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling
• Introducties in het werkveld
• Ondersteuning in het vinden van een stageplek door onze consultants
• De mogelijkheid jouw werkgever van de toekomst te ontmoeten middels onze ervaring en ons netwerk

Stap 4: Start met jouw droombaan!

Na het afronden van jouw opleiding zal één van onze consultants jou aan je droombaan helpen. Bij Bouwselect werken wij heel persoonlijk en inmiddels hebben we jou goed leren kennen. We weten wat je beweegt, wat je kan en wat je wilt bereiken. Met jouw wensenlijstje op zak, trekken wij alles uit de kast. Die droombaan is immers waar we het allemaal voor doen!

Wij zijn pas tevreden met een eersteklas resultaat. Daarom zoeken we net zo lang door tot we de perfecte opdracht hebben gevonden. Ondertussen houden we je goed op de hoogte van onze zoektocht. En zijn we eerlijk over de kansen en mogelijkheden. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Onze enige doelstelling is dat jij na het afstuderen via ons bij jouw opdrachtgever zal komen te werken. Klinkt goed toch?