Bouwselect Studiedeal

Bij Bouwselect willen wij investeren in talent. We zorgen ervoor dat jij al je aandacht aan je studie kunt besteden zonder je druk te maken over een bijbaan of het opbouwen van een hoge studieschuld.

Tijdens jouw opleiding ondersteunen we jou door je aan een stage te helpen. Daarbij staat persoonlijke ontwikkeling op nummer een. We hebben een mooie communicatietraining ontwikkeld die je extra voorbereidt op de beroepspraktijk. Nadat jij je opleiding hebt afgerond helpen wij je aan de baan van jouw dromen. In ons netwerk gaan wij op zoek naar een werkgever die helemaal aansluit bij jou als persoon. Via Bouwselect kom je terecht bij die perfecte match en begin je met enthousiasme in het werkveld.

Waarom Bouwselect Studiedeal?

  • Je ontvangt een maandelijkse studiebijdrage van €400,-
  • Met persoonlijke ondersteuning van onze consultants helpen we je aan een stage
  • We zetten ons netwerk voor jou in en regelen introducties in het werkveld
  • Wij zijn er om jou tijdens én na je studie te ontzorgen
  • Je ontmoet jouw werkgever van de toekomst
Onze visie

Waarom dit traject?

In de snel veranderende bouwwereld willen wij succesvol zijn én blijven. Wij geloven dat groei van mens en organisatie hand in hand gaat. Daarom zijn wij enthousiast om te investeren in mensen en talenten. We hebben de kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk. We geloven erin dat dit het beste tot zijn recht komt wanneer we dit delen en inzetten voor jouw persoonlijke groei.

Wij geloven dat als jij groeit, Bouwselect dat ook doet!

Foto van Loretta
Vragen of meer weten?

Loretta kan je alles vertellen over deze studiedeal!

studiedeal@bouwselect.nl

Ben jij dat enthousiaste talent waar wij naar zoeken?

Zomaar €400,- per maand ontvangen? Natuurlijk niet. Je komt in aanmerking wanneer wij samen voldoende mogelijkheden zien in jouw toekomstige carrièrepad. 

Onze enige doelstelling is dat jij na het afstuderen via ons gaat werken bij jouw opdrachtgever. Klinkt goed toch? Stuur je ons een berichtje?