Contact

Geert Bos

Vestigingsmanager in Zwolle

De grootste uitdaging als consultant is vraag en aanbod op de juiste manier bij elkaar brengen, zowel in een opgaande als in een neergaande markt. Je komt altijd weer voor een andere uitdaging te staan en hiermee omgaan is wat ons werk zo leuk kan maken. Dit is na ruim tien jaar nog steeds mijn drijfveer!

Als ik niet aan het werk ben, dan geniet ik thuis van mijn gezin. Met mijn vriendin en dochtertje vind ik het leuk om te wandelen of te fietsen, we wonen in een hele bosrijke omgeving in het mooie Drenthe. Naast mijn gezin hou ik ook erg van voetbal, ik kan het helaas niet meer actief beoefenen. Ik volg het nog wel en af toe een balletje trappen kan ik ook niet laten. Als vervangende sport heb ik gekozen voor fietsen, niet zo leuk als voetbal, maar op ruime afstand een goede tweede.

Na mijn studie HRM ben ik 2010 begonnen bij Bouwselect, dit was één dag na de verloren WK finale. Afgelopen augustus 2020 was ik dan ook alweer tien jaar in dienst bij Bouwselect. Een heugelijke mijlpijl, waar ik erg trots op ben.

Ik heb binnen Bouwselect een hele diverse functie, waarin ik veel verantwoordelijkheid draag. De cultuur binnen de uitzend en detacheringswereld is vaak één van hollen of stilstaan, bij Bouwselect is dat niet anders. Hier moet je goed op inspelen en samen met mijn collega’s proberen wij dit zo goed mogelijk te doen. Ons doel is om onze klanten zoveel mogelijk te ontlasten op personeelsgebied en om onze medewerkers een baan te bezorgen waar ze helemaal in hun element kunnen zijn. Dat maakt ons werk leuk en zorgt ervoor dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga.