Bouwselect betaalt jouw Wereldreis!

Bekijk de deal via deze link. Bon voyage!

Wereldreis

Contact

Martijn Koolwijk

Consultant in Rotterdam

Mijn functienaam is accountspecialist, maar ik zie mijzelf meer als consultant voor het bedrijf waarvoor ik personeel zoek. Ik werf vooral op persoonlijke kenmerken. Want je kan nog zo’n mooi CV hebben: als je als persoon niet bij een bedrijf past, dan gaat het niet werken. Recruiters zijn soms geneigd te veel te kijken naar wat een potentiële kandidaat niet heeft. Terwijl het veel belangrijker is wat men wél heeft.

Ik werk in de detachering om mensen een stap verder te brengen in hun loopbaan. Mensen met enorm veel mogelijkheden die soms net dat beetje hulp nodig hebben. En door de juiste match voor een kandidaat te vinden, help ik ook het bedrijf waar ik ze detacheer.

Ik heb een verleden in de uitzendbranche, maar voordat ik bij Bouwselect kwam, werkte ik op een basisschool. Daar gaf ik les aan kleuters. Het onderwijs sprak me altijd al aan. Maar na een paar jaar trok de zakelijke wereld toch weer. In de toekomst zou ik graag beide combineren: bijvoorbeeld 4 dagen per week in de detachering en 1 dag voor de klas, het liefs als vakdocent in het mbo.

Waarom ik graag bij Bouwselect werk? Ik krijg hier veel verantwoordelijkheid. De vestiging in Rotterdam is nog relatief jong en klein. Dat geeft me de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling en dingen te veranderen waar verbetering mogelijk is.

In mijn vrije tijd ben ik een fervent barbecueër. Ik barbecue een paar keer per week, het hele jaar door. Ook vegetarisch, want mijn vrouw eet geen vlees. Wist je dat je slablaadjes heel lekker kunt roasten? Een andere passie is korfbal. Komend seizoen ga ik voor het eerst aan de slag als betaald trainer bij een jeugdvereniging. Ik woon in Hekelingen, een klein dorp onder Spijkenisse. Vanuit mijn huis kijk ik uit over de weilanden. De rust die hier heerst, doet me goed. Kom ik na een dag hard werken thuis, dan voelt het er als een vakantiepark.”