Contact

Maurice Mulder

Consultant in Groningen

“Toen ik klaar was met mijn studie, heb ik hier gewoon gesolliciteerd via Indeed. Al in het eerste gesprek leek het me heel interessant. In het tweede gesprek hoorde ik meer over wat de kandidaten die bij Bouwselect langskomen, verwachten van een goede consultant. We bemiddelen voor het kantoorpersoneel in de bouw. Het leuke is dat je met van alles bezig bent, je hebt met allerlei mensen contact. Je gaat ook bij bedrijven kijken.

 

Ik studeerde eerst op het MBO voor manager/ondernemer in de horeca. Daarna heb ik nog twee jaar geleerd voor het diploma vastgoed/makelaar. Maar ik ontdekte dat ik niet iemand ben die steeds uit studieboeken wil leren, ik leer liever in de praktijk. Een intakegesprek inplannen, bij een bedrijf onderzoeken wat ze precies nodig hebben en vooral ook wie er in het team gaat passen. Als ik dat in de praktijk kan toepassen, ben ik veel gemotiveerder. Je ziet meteen resultaat! Die kans krijg je hier volop; je bepaalt zelf hoe je kandidaten benadert, daar krijg je veel vrijheid in. Met natuurlijk genoeg begeleiding van een ervaren collega. Ik snap dus kandidaten die misschien (nog) niet het juiste diploma hebben, maar die zich wel graag in de praktijk willen verbeteren. Je mag bij mij altijd rekenen op een luisterend oor, wat je vraag ook is. Ik vind het fijn om loyaal te zijn, om anderen te helpen. En ik ben niet vies van hard werken! Dat moet toch ook, in deze branche? Anders doe je iets niet goed.

 

In mijn vrije tijd sport ik graag; geen teamsport, maar mezelf lekker afmatten in de sportschool. En ik houd erg van reizen. Als het even kan op wintersport in Oostenrijk. Ik heb ook wel verre reizen gemaakt toen ik 19 was, naar Vietnam en Thailand. En niks leuker dan op je gemak wat socializen met vrienden!”