Bouwselect betaalt jouw Wereldreis!

Bekijk de deal via deze link. Bon voyage!

Wereldreis

Contact

Paul Helms

Consultant in Groningen

Sinds september 2021 werk ik bij Bouwselect. Kort daarvoor ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool, opleiding HRM. Ik woon in Groningen, waar ik een appartement deel met één huisgenoot. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe aan tennis, beachvolleybal en fitness. Sinds kort schaak ik ook vaak. Schaken is een goede manier om te ontspannen: even zitten en je hoofd gebruiken. En het leuke is: elk potje is anders.

Als consultant ligt mijn focus op het vinden van kandidaten. Geen gemakkelijke taak in deze tijd, waarin er meer werk is dan mensen. Het is de uitdaging om strategieën te bedenken om toch die juiste kandidaat te vinden. Het opbouwen van een groot netwerk is hierbij belangrijk.

Het mooie aan werken bij Bouwselect: je mag hier echt zelf bepalen hoe je je werk vormgeeft. Zo kan ik veel eigenheid kwijt. Ik krijg een goed gevoel van zoveel mogelijk mensen blij maken. Als consultant in de uitzendbranche doe ik dat voor 3 partijen: kandidaat, opdrachtgever en Bouwselect zelf. Dat geeft een kick.

Als ik mijzelf in één woord moet beschrijven, is het: ‘verbinding’. In mijn studietijd regelde ik al bijbaantjes voor mijn vrienden. Nu breng ik verbinding tussen kandidaten en opdrachtgevers. Maar verbinding staat ook centraal bij ons op de werkvloer. Vaak wordt gezegd: consultancy is een solistische job. Voor een deel klopt dat: je hebt eigen klanten en kandidaten die je begeleidt. Maar toch ervaar ik bij Bouwselect niet dat ik er alleen voor sta; we werken echt als een team samen.

Ik ben geboren en getogen in een dorpje bij Heerenveen en voel me een echte Nederlander. Maar als kind van Zuid-Afrikaanse ouders voel ik me ook verbonden met dat land. Misschien zijn het mijn Zuid-Afrikaanse roots die maken dat ik neig naar collectivisme. Ik ben ervan overtuigd dat dat helpt in mijn werk.