Contact

Stefan Hermans

Vestigingsmanager in Apeldoorn

Bijna 10 jaar geleden, al even klaar met studeren, klaar voor de volgende stap maar zonder opties…. Het was crisis in de bouw, wie zat er nou te wachten op een Bouwkunde-starter zonder ervaring? Nadat ik zelf wat opties had verkend, heb ik me ingeschreven bij Bouwselect als werkzoekende. Tijdens het kennismakingsgesprek bij Bouwselect op kantoor kwam al vrij snel ter sprake dat Bouwselect ook intern medewerkers zocht. Mensen met een commerciële inslag en technische affiniteit. Ik ging naar huis met een aanbod op zak.

Twee weken later had ik mijn eerste dag als accountspecialist. Die combinatie van commercie en bouw is me altijd goed blijven passen. Ik kom nog steeds met regelmaat op de bouwplaats. Bij onze klanten weliswaar, maar vers gezaagd hout, gips en lekkere versie specie ruiken er niet minder om!

Wat ik ook mooi vind aan mijn werk en het bedrijf waar ik werk is: de ontwikkeling. Dan bedoel ik de groei die ik zelf heb doorgemaakt, maar ook de groei van Bouwselect als organisatie. We hebben door de jaren heen veel mooie opdrachtgevers kunnen bedienen met getalenteerde professionals. Ik ervaar een uitzonderlijke mate van vrijheid in mijn werk: je bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat. En hoe je daar komt, dat mag je zelf bepalen en doen op een manier die jou het beste past. Op die manier haal je het beste uit jezelf – en ook uit de kwaliteiten van ons team. Doe waar je goed in bent, maar vooral ook: doe wat je leuk vindt! Het resultaat komt dan vanzelf.

Ook thuis is er veel moois gebeurd door de jaren heen. De vaste relatie was er al, maar er is inmiddels ook een dochter. We zijn verhuisd van Groningen naar Drenthe omdat we behoefte hadden aan iets meer m2 tuin en leefruimte. Misschien klinkt het cliché, maar een fijn huis en een lief gezin is een heel prettige basis. Door mijn dochter ontwikkel ik ook compleet andere kwaliteiten. Zoals haren invlechten en nagels lakken in meerdere kleuren. En leg maar eens uit aan een kind van 5 hoe je een onderlijn maakt voor het vissen, lachen man!

Voor wat betreft de toekomst: binnen Bouwprofs zijn er ruim voldoende ontwikkelingen waar ik enthousiast van word en kan blijven. Ons werk blijft veranderen, de markt blijft veranderen en daarmee mijn functie ook.