Bouwselect betaalt jouw Wereldreis!

Bekijk de deal via deze link. Bon voyage!

Wereldreis

Contact

Wendy Bos-Haverkamp

Consultant in Groningen

De eerste jaren van mijn leven woonde ik in Stadskanaal. Maar nadat we verhuisden naar Sellingen merkte ik dat een klein dorpje eigenlijk veel beter bij mij past. Ons kent ons, precies wat ik fijn vind. Ik ben hier nooit meer weggegaan; samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik nog steeds in dit prachtige dorp.

Vaak wandel ik binnen bij vriendinnen voor een koffie of een wijntje. Ik ben een echt gezelligheidsmens. Ik heb graag leuke mensen om mij heen die mij inspireren en met wie ik kan lachen. Bij ons thuis is het altijd hectisch. Om de dag met een kickstart te beginnen, dans ik met mijn kinderen op tafel op de muziek van K3. Plezier in het leven is belangrijk, pluk de dag! Want morgen is je niet gegeven.

Naast alle gezelligheid heb ik ook mijn studie Juridisch Administratief Dienstverlener afgerond aan het Drenthe College in Emmen. Daarna heb ik gewerkt op de salarisadministratie van een grote zorgorganisatie. Ook heb ik nog een tijd in de commerciële branche gewerkt.

Sinds april 2021 werk ik hier. Bouwselect benaderde mij met de vraag of ik dacht dat de functie van accountspecialist bij me zou passen. Ik voelde meteen: dit is mij op het lijf geschreven. Want ik hou van korte lijnen en eerlijkheid. Bij Bouwselect is het contact met mensen fantastisch, zowel met de klanten en kandidaten als met collega’s onderling. We maken geregeld een praatje en weten van elkaar wat ons bezighoudt. Zo bouw je samen een hechte band op.