Bouwselect betaalt jouw Wereldreis!

Bekijk de deal via deze link. Bon voyage!

Wereldreis

Vacatures uitvoerder Bouw/Civiele Techniek

We hebben doorlopend diverse vacatures voor uitvoerder in de bouw en civiele techniek in ons portfolio. Bekijk de actuele vacatures en reageer direct. Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen nood. Laat je gegevens achter en wij zoeken voor jou de meest passende functie.

Wat doet een uitvoerder?

Het project dat door de werkvoorbereider is voorbereid dient uitgevoerd te worden. Hier komt de uitvoerder in het spel. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het oproepen van mensen, materieel en materiaal. Je zorgt ervoor dat alles op de bouwplaats ook zo gaat zoals vooraf op kantoor is bedacht. Jij maakt een detailplanning en zorgt ervoor dat het bouwproces niet stil komt te liggen. Je bent een regelneef en geeft direct praktische leiding. Bij stress geef jij richting aan. Kwaliteit en veiligheid van de bouw vallen onder jouw directe supervisie.

Opleidingsniveau

Een uitvoerder in de Bouw/Civiele Techniek kun je met een Middenkaderopleiding Bouw of Infra (niveau 4) worden. Bij grotere complexe projecten kan een HBO Civiele Techniek of Bouwkunde diploma/opleiding een vereiste zijn.

Vacatures uitvoerder

Wij hebben veel beschikbare vacatures voor leuke uitvoerder functies in de bouw- en infrastructuursector. Ben jij op zoek naar een baan als uitvoerder? Of ben je geΓ―nteresseerd in een van de andere boeiende functies binnen de bouw en infra? Hieronder vind je de actuele vacatures als uitvoerder of klik hier om alle vacatures bekijken. 

Wij hebben uitvoerder vacatures in onder andere Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Met name in regio Amsterdam en binnen Noord-Holland zijn er veel beschikbare functies als uitvoerder. Als je jouw droombaan tussen al deze vacatures niet kunt vinden, laat dan gerust je gegevens achter zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar een passende functie!