Online sollicitatietraining

Ben jij de juiste persoon voor die mooie functie? Super! Dan is het nu eerst van belang dat jouw sollicitatie skills op orde zijn zodat je dit ook aan jouw toekomstige werkgever kan laten weten. 

Een sollicitatiegesprek; de meeste mensen krijgen er meerdere keren in hun leven mee te maken. Maar hoe ga je sterk voorbereid naar binnen en verlaat je uiteindelijk het sollicitatiegesprek met een goed gevoel? Op deze pagina kun je een aantal sollicitatie tips vinden die je alvast gaan helpen om een goede indruk te maken. Daarnaast kun je je aanmelden voor onze online sollicitatietraining. Wij zorgen er dan samen voor dat je in de toekomst alle gesprekken met gemak aankunt. De training zal niet langer dan een uurtje duren.

Onze volgende sollicitatietraining vindt plaats op: datum binnenkort bekend! 

Meld je alvast aan als je interesse hebt, dan houden we je op de hoogte!

Aanmelden

Wat komt aan bod in onze training:

  • Solliciteren van A tot Z
  • De invloed van social media
  • Meest gemaakte fouten
  • Do’s en dont’s tijdens jouw gesprek
  • Plan een persoonlijk adviesgesprek!

Onze visie

De consultants van Bouwselect zitten regelmatig bij de sollicitatiegesprekken van de partijen waartussen zij hebben bemiddeld. Ondanks het bezitten van de juiste vaardigheden voor de baan, zien we een goede match helaas nog té vaak mislopen op basis van het sollicitatiegesprek. Om dit in de toekomst te voorkomen zijn wij gestart met onze online sollicitatietraining. Met een aantal tips helpen wij je om een sterke indruk te maken. Het zou immers zonde zijn als jij jouw droombaan mis loopt.

 

Bekijk hier de Bouwselect sollicitatie checklist.