Vacatures civiele techniek

Met zo’n 140.000 km aan wegen en een vaarwegennet van meer dan 5.000 km is de civiele techniek in Nederland een belangrijk en boeiend vak. Is de bouw van onmisbare bruggen, viaducten, sluizen, autowegen en waterwerken jouw specialisme en passie? Kijk dan bij de vele vacatures die Bouwselect biedt binnen de sector civiele techniek. Zit jouw droombaan hier nog niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen altijd ons best om de perfecte baan voor jou te vinden!

Beschikbare functies binnen de civiele techniek

Alle civiele techniek vacatures vind je hier! Een baan in de civiele techniek bij de overheid, de gemeente of een andere opdrachtgever zoals een bouwbedrijf, aannemer of ingenieursbureau? Bij Bouwselect vind je vacatures voor wie een baan zoekt in de boeiende sector van civiele techniek of infrastructuur. Geregeld hebben wij vacatures voor projectleiders, uitvoerders, beleidsadviseurs, planvoorbereiders, bestekschrijvers en andere professionals. Wij hebben vacatures in onder andere Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Amsterdam. Als je jouw droombaan tussen al deze vacatures niet kunt vinden, laat dan gerust je gegevens achter zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar een passende functie!

Over Bouwselect

Bouwselect bemiddelt in het hoger segment banen in de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek. Er liggen altijd nieuwe, interessante  vacatures voor je klaar. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring, maar ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals hebben we meer dan genoeg mogelijkheden.

Bij Bouwselect zijn we persoonlijk, nuchter en eerlijk. Dat zijn dan ook de kernwaarden in onze dienstverlening. We zijn betrokken en ervaren in het werkveld van onder anderen de civiele techniek. Wij hebben verstand van de markt en omdat wij ook enorm geïnteresseerd zijn in jou als persoon, weten we precies waar de mogelijkheden voor jou liggen.

Werken via Bouwselect

Onze roots liggen in het noorden van het land, maar we zijn inmiddels een bedrijf met landelijke dekking. Wij hebben vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Amsterdam. Waar je ook woont, wij vinden de perfecte baan voor jou! Of het nu in de provincie of de Randstad is; wij weten de interessante projecten in de sector van de civiele techniek te vinden en kennen minstens zoveel aantrekkelijke opdrachtgevers om voor te werken. Wil jij snel een baan in de civiele techniek? Bekijk dan onze vacatures of neem direct contact op!