Vacatures civiele techniek

Met zo’n 140.000 kilometer aan wegen en een vaarwegennet van meer dan 5.000 km is de civiele techniek, ook wel civil engineering, in Nederland een belangrijk en boeiend vak. Is de bouw van onmisbare bruggen, viaducten, sluizen, autowegen en waterwerken jouw specialisme en passie? Kijk dan bij de vele vacatures die Bouwselect biedt binnen de sector civiele techniek. 

Wil je werken in de civiele techniek?

De civiele techniek sector is zeer divers aan functies. Civiele techniek houdt zich bezig met de ontwikkeling, het ontwerp, de bouw, de productie en het beheer van de infrastructuur. Dit is nodig is om de veiligheid, gezondheid en duurzaamheid van onze samenleving te waarborgen. Door te werken in de civiele techniek maak je dus impact!

Relevante werkervaring of een opleiding in de civiele techniek of engineering is voor veel functies belangrijk. Maar ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals hebben we meer dan genoeg mogelijkheden. Het kan zijn dat je de gewenste ervaring (nog) niet hebt, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met jou.

Beschikbare functies binnen de civiele techniek

Alle civiele techniek vacatures vind je hier! Een baan in de civiele techniek bij de overheid, de gemeente of een andere opdrachtgever zoals een bouwbedrijf, aannemer of ingenieursbureau? Bij Bouwselect vind je vacatures voor wie een baan zoekt in de boeiende sector van civiele techniek of infrastructuur. Geregeld hebben wij vacatures voor onder meer:

En andere professionals. 

Wij hebben tientallen uiteenlopende vacatures in de civiele techniek in vrijwel heel Nederland! Als je jouw droombaan tussen al deze vacatures niet kunt vinden, laat dan gerust je gegevens achter zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar een passende functie!