Vacatures in de Bouw

Ontwerpen, bouwen en onderhouden. Daarover gaat het in de bouwsector. Een baan in de bouw kan inhouden dat je je bekommert over gebouwen, maar ook over infrastructuur. Over boven de grond (bouw) én onder de grond (civiel). Bouwselect heeft veel vacatures voor je klaarliggen in dit veelzijdige vakgebied. Dit kunnen functies zijn bij de overheid, ingenieursbureaus, woningbouwverenigingen, architecten of aannemers.

Beschikbare functies binnen de bouw

Wij hebben veel beschikbare vacatures voor leuke functies in de bouw- en infrastructuursector. Ben jij op zoek naar een baan als werkvoorbereider, constructeur, calculator, projectleider, uitvoerder, bouwtekenaar of opzichter? Of ben je geïnteresseerd in een van de andere boeiende functies binnen de bouw en infra? Wij hebben aansluitende, interessante bouwvacatures die je meteen kunt bekijken! Hieronder vind je de actuele vacatures in de bouwsector en hier kan je alle vacatures bekijken. 

Wij hebben vacatures in onder andere Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Amsterdam. Als je jouw droombaan tussen al deze vacatures niet kunt vinden, laat dan gerust je gegevens achter zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar een passende functie!

Over Bouwselect

Bouwselect bemiddelt in het hoger segment banen in de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek. Er liggen altijd nieuwe, interessante vacatures voor je klaar. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring, maar ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals hebben we meer dan genoeg mogelijkheden.

Bij Bouwselect zijn we persoonlijk, nuchter en eerlijk. Dat zijn dan ook de kernwaarden in onze dienstverlening. We zijn betrokken en ervaren in het werkveld van onder andere de bouwsector. Wij hebben verstand van de markt en omdat wij ook geïnteresseerd zijn in jou als persoon, weten we precies waar de mogelijkheden voor jou liggen.

Werken via Bouwselect

Onze roots liggen in het noorden van het land. Maar met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Amsterdam is Bouwselect inmiddels een bedrijf met landelijke dekking. Of het nu in de provincie of de Randstad is; wij weten de interessante projecten in de bouwsector te vinden en kennen minstens zoveel aantrekkelijke opdrachtgevers om voor te werken. Wil jij snel een baan in de bouwsector? Bekijk dan onze vacatures of neem direct contact op!