Werken bij Bouwselect

Accountspecialist

Ben je een echte ondernemer en kan je goed met mensen omgaan? Heb je al enige ervaring als intercedent of ben je misschien net klaar met je studie en heb je al (enige) commerciële ervaring? Dan is de functie Accountspecialist bij Bouwselect de ideale baan voor jou.

Dit ga je doen

Als accountspecialist bouw je samen met je collega’s van Bouwselect je eigen marktsegment verder uit. Je besteedt veel tijd aan acquisitie en het opbouwen van duurzame relaties. Je krijgt daarbij alle ruimte om te weten te komen wat er in de markt speelt en waar de kansen liggen. Ook ga je aan de slag om passende kandidaten, allen minimaal mbo- of hbo-geschoold, voor vacatures in de bouw te vinden. Je voert gesprekken met deze kandidaten en begeleidt hen om zo te zorgen voor de perfecte match.

Dit ben jij

Je bent aantoonbaar succesvol in de dingen die je aanpakt. Je hebt doorzettingsvermogen, neemt graag initiatief en weet mensen om je heen voor je te winnen. Je praat even gemakkelijk “in de taal van de bouw” als met een directeur.

Natuurlijk heb je affiniteit met de bouw. Daarnaast beschik je over minimaal een hbo-diploma en (enige) werkervaring. Een achtergrond in commerciële dienstverlening is een pre, maar uiteindelijk gaat het om je persoonlijkheid, drive en ondernemerschap. Je bent in het bezit van een rijbewijs en woont in de regio van Zwolle.

Wat wij bieden

Je gaat werken bij een specialistische werkgever in Noord- en Oost-Nederland die al meer dan 10 jaar toonaangevend is in detachering en werving en selectie van hoogopgeleide experts in de bouw. Je wordt onderdeel van een hecht team dat ook buiten werktijd met elkaar optrekt. Van een etentje na werktijd tot een bezoek aan het Oktoberfest in München.

We bieden een concurrerende beloning. Die bestaat uit een marktconform salaris, een prestatiebeloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op, krijg je de mogelijkheid aanvullende opleidingen te volgen en kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Solliciteren

Mail je korte motivatie en CV naar de heer j.vrieling@bouwselect.nl.
Wil je meer weten ? Neem dan contact op met Jan Vrieling, telefoon (050) 577 43 75.