Werken bij Bouwselect

Accountspecialist (Zwolle en Groningen)

Ben je een echte ondernemer, kan je goed met mensen omgaan en heb je hart voor de bouw? Heb je ervaring als intercedent of vergelijkbare commerciële ervaring en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is de functie Accountspecialist bij Bouwselect de ideale baan voor jou.

Dit ga je doen

Als Accountspecialist bouw je samen met je collega’s van Bouwselect je eigen marktsegment verder uit. Je besteedt veel tijd aan acquisitie en het opbouwen van duurzame relaties. Je krijgt daarbij alle ruimte om te weten te komen wat er in de markt speelt en waar de kansen liggen. Ook ga je aan de slag om passende kandidaten voor vacatures in de bouw te vinden. Je voert gesprekken met deze kandidaten en begeleidt hen om zo te zorgen voor de perfecte match.

Dit ben jij

Je bent aantoonbaar succesvol in de dingen die je aanpakt. Je hebt doorzettingsvermogen, neemt graag initiatief en weet mensen om je heen voor je te winnen. Je praat even gemakkelijk “in de taal van de bouw” als met een hoofd bedrijfsbureau.

Natuurlijk heb je affiniteit met de bouw. Daarnaast beschik je over minimaal een hbo-diploma en werkervaring. Een achtergrond in commerciële dienstverlening en/of detacheringsbranche is een grote pre, maar uiteindelijk gaat het om je persoonlijkheid, drive en ondernemerschap.

Wat wij bieden

Je gaat werken bij een specialistische werkgever in Noord- en Oost-Nederland die al meer dan 10 jaar toonaangevend is in detachering en werving en selectie van hoogopgeleide experts in de bouw. Je wordt onderdeel van een hecht team dat ook buiten werktijd met elkaar optrekt. We bieden een concurrerende beloning. Die bestaat uit een marktconform salaris, een prestatiebeloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op, krijg je de mogelijkheid aanvullende opleidingen te volgen en kun je je arbeidsvoorwaardenpakket volgens het cafetariamodel zelf samenstellen.

Solliciteren

Stuur je (bondige) sollicitatiebrief en CV naar: Bouwselect, Friesestraatweg 191 9743 AC te Groningen. Of mail naar: s.meindertsma@bouwselect.nl.

Meer weten

Wil je meer weten ? Neem dan contact op met de heer Rolf Heeres of Sipke Meindertsma (050) 577 43 75.