Werving en selectie

Werving en selectie

Op zoek naar nieuw personeel voor een kortlopende opdracht? Of zoekt u iemand voor een langere periode maar wilt u niet alle verplichtingen dragen die bij werkgeverschap horen? In het personeelsbestand van Bouwselect bevinden zich tal van goede kandidaten, voor allerlei functies of diverse terreinen. Zit er geen geschikte kandidaat tussen? Dan gaan wij voor u op zoek. Een medewerker kan via Bouwselect op uitzendbasis bij u aan het werk gaan of door Bouwselect bij u gedetacheerd worden. Voor u als werkgever bestaat weinig verschil tussen deze twee: in beide gevallen gaat de werknemer bij u aan de slag, maar is bij Bouwselect in dienst. Bouwselect vervult dus de werkgeversrol en -plichten.

Samenwerking met Bouwselect

We bepalen samen met u hoe de zoekopdracht eruit komt te zien. Aan de hand van uw vraag en uitgangspunten stellen we een gewenst profiel en een set van eisen op. U bepaalt ook hoeveel kandidaten u wilt spreken.

Onze accountspecialist spreekt verder met u door:

  • het soort contract wat u in gedachten hebt;
  • startdatum, doorlooptijd, aantal uren op uurbasis;
  • tarieven;
  • afhandeling rond contract en dienstverband en wie welke taken op zich neemt;
  • op welke dag of dagen u de kandidaten wilt spreken en wie daar bij aanwezig zullen zijn.

Contractvorm

Bouwselect vindt het belangrijk bij de contractkeuze op te komen voor werkgever en werknemer. Wij geloven erin dat een werknemer beter functioneert als zijn arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Een door ons opgesteld contract zal dus nooit een ‘wurgcontract’ zijn. Aan de andere kant komen we natuurlijk net zo goed u als werkgever tegemoet. Wij zoeken naar de optimale uitkomst voor beide partijen.

Na plaatsing van de kandidaat

Na de werving en selectie zorgen we voor de afwikkeling van alle vereiste documenten en afspraken. Mocht de kandidaat niet voldoen of binnen 6 maanden vertrekken, dan gaat Bouwselect voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat.