Detacheringsbureau in de bouw

Voor de opdrachtgever

20 jaar ervaring
Persoonlijke benadering
Kwaliteit en vaart
Beloven is doen

Op zoek naar goed personeel? Gaat lukken, met Bouwselect!

Onze mensen gaan graag voor je aan de slag om de perfecte kandidaat te vinden. Minstens zo belangrijk: de perfecte match met je bedrijf. Daar mag je op rekenen, bij dé specialist in detacheren en uitzenden van kaderpersoneel in bouw en civiele techniek.

  • Op tijd de juiste, nieuwe collega
  • 1 contactpersoon voor al je vragen
  • Wij luisteren écht naar je wensen
Maak kennis met ons team

Trots. Wij werken samen met...

Het écht persoonlijke contact met klanten, daaraan herken je iemand van Bouwselect. We hechten met zijn allen veel waarde aan goede, duidelijke en plezierige communicatie. Dat is al het halve werk, toch? Dat verwacht je van je eigen detacheringsbureau bouw. Onze gesprekspartners waarderen dat. Op onze mensen kun je bouwen.

Nieuwenhuis Bouw
Selekt Huis
SP Groep
Van Der Plas Adviseurs en Architecten
Heijmans
Econstruct Ingenieursbureau
Bouwselect heeft laten zien goed op de huidige markt in te kunnen spelen.
“Bouwselect heeft laten zien goed op de huidige markt in te kunnen spelen.”

Zoeken, vinden en verbinden

Je vaste contactpersoon is consultant bij Bouwselect, hét detacheringsbureau bouw. Dat word je niet zomaar. Het is iemand vol energie, die het werken in de bouw begrijpt. En graag zelf langskomt bij bouwklussen, ook in de voorbereidende fase. Het hoort allemaal bij het vinden van het juiste personeel op de juiste plek. Een persoon die past bij jouw bedrijf. Je collega’s zullen er blij mee zijn!

We zorgen voor een visitekaartje online en maken uitgekiend gebruik van vacaturesites als Indeed, van LinkedIn en Google for Jobs. Daar laten we het nooit bij, want dat kan iedereen. Onze consultants zoeken overal naar nieuw talent, op het mbo, op hogescholen en universiteiten; lang niet altijd achter hun bureau. Dat stimuleren we zelfs. Het werkt!

Wij kennen onze mensen

Besluiten we iemand met je in contact te brengen, dan kennen we die persoon door en door. Vaak zit hij of zij al jaren in ons hoofd en bij ons aan tafel, vanaf de allereerste taak bij een opdrachtgever. Specialisten in de bouw (projectleiders, uitvoerders, tekenaars), die zich al bewezen hebben. Van jou horen we wat je belangrijke eigenschappen vindt in jouw nieuwe collega en waarom. Je rekent immers op de perfecte match. Dat snappen we.

Deskundig & betrouwbaar

Vrij normaal, toch? Ook wel wat saai en voorspelbaar, als alle detacheerders en uitzendbureaus in de bouw precies diezelfde belofte blijven doen. Niks nieuws. Zo wordt het voor bouwbedrijven, op zoek naar goede mensen en ontspannen afspraken, nog moeilijk kiezen.

Misschien moeten we het zo zeggen: wij doen gewoon wat we met je afspreken. En we hebben er kijk op. In het kort ook wel: ‘Je kruiwagen naar succes’. Natuurlijk met alle erkende certificaten en normen in huis, die gelden voor de hele uitzendbranche.

VRO
NEN
3

Nog vragen? Of direct aan de slag!

Wat ons betreft: we kunnen niet wachten om in actie te komen! Benieuwd naar de details, die onze samenwerking vast plezierig gaan maken? Eén telefoontje en je hebt het antwoord. Als het even kan, stellen we je direct voor aan je toekomstige contactpersoon. Die wijkt vanaf dan niet meer van je zijde!

Neem contact op met Jan indien je nog vragen hebt of direct aan de slag wilt