Vacatures in de bouw Groningen

Groningen is een van de hardst groeiende steden buiten de randstad. Dit betekent dat vacatures in de bouw regelmatig beschikbaar komen. Veel van onze vacatures zijn geschikt voor hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring in de bouwsector. Maar we hebben ook regelmatig projecten die openstaan voor starters en professionals die zich willen doorontwikkelen. Bekijk hieronder de nieuwste bouw vacatures. 

Wil je werken in de bouw in Groningen?

De bouwsector in Groningen groeit razendsnel; met name de woningbouw. Bij Bouwselect vind je veel functies voor nieuwe bouwkundig projecten. De beschikbare functies zijn zeer uiteenloopend: van engineer, stedenkundige tot werkvoorbereider functies in de regio. Dit kan voor tijdelijke bouwprojecten zijn, of met een vaste aanstelling. 

Bemiddeling bij banen in de bouw in Groningen

Veel bouwbedrijven in het noorden van Nederland hebben moeite met het vinden van de juiste kandidaat. Daarom specialiseert Bouwselect zich in bemiddeling voor banen in de bouwsector voor deze doelgroep. Daarnaast zijn wij ook actief in de sectoren civiel en cultuurtechniek. Wil je iemand spreken over de functies in de bouw in Groningen? Neem dan hier contact op. 

Onze bouw vacatures in Groningen

Wij hebben veel beschikbare vacatures voor leuke functies in de bouw- en infrastructuursector. Ben jij op zoek naar een baan als werkvoorbereiderconstructeur, calculator, projectleider, uitvoerder, bouwtekenaar of opzichter? Bekijk hieronder onze actuele bouw vacatures in Groningen.