Vacatures werkvoorbereider

We hebben doorlopend diverse vacatures werkvoorbereider in ons portfolio. Bekijk de actuele vacatures en reageer direct. Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen nood. Laat je gegevens achter en wij zoeken voor jou de meest passende functie.

Wat doet een werkvoorbereider?

Bij de coƶrdinatie van een project speelt de werkvoorbereider een essentiƫle rol. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor projectplanning. Zo controleer je de werktekeningen en regel je de inkoop van materialen en materieel. Ook houd je de voortgang op de bouwplaats en de kosten in de gaten en onderhoud je contacten met de leveranciers en de uitvoerder op de bouwplaats. In het voortraject van een project werk je veelal vanuit kantoor. In een later stadium is het zeker mogelijk dat dit ook vanuit projectlocatie gebeurt. Een belangrijke taak van de werkvoorbereider op de projectlocatie is het in de gaten houden van de voortgang en de kosten op de bouwplaats.

Benodigde vaardigheden

Het is een baan waar je niet louter goed moet kunnen plannen en organiseren, maar ook over communicatieve, onderhandelende en besluitvaardige kwaliteiten moet beschikken.

Opleidingsniveau

Een werkvoorbereider heeft minimaal een MBO-diploma richting Bouw/Infra. Bij grotere complexe projecten kan een HBO Civiele Techniek of Bouwkunde opleiding /diploma een vereiste zijn.