Actueel

 • Blog
  17 januari 2020

  Het jaar 2019 is voorbij, maar voor we het jaar afsluiten delen we graag onze populairste blogs van 2019 met je. Ben je benieuwd welke blogs over de bouw het meest gelezen werden in de afgelopen twaalf maanden? Kijk dan snel verder! 1. Feiten en fabels over de bouwvak Als bemiddelaar in de bouw houden […]

 • Blog
  2 december 2019

  Loop je al een lange tijd rond met het idee om een compleet nieuw carrièrepad te bewandelen? Het aantal openstaande vacatures is onlangs opgelopen tot een nieuw record. Dit is jouw moment om moed te verzamelen en voor jezelf de knoop door te hakken. 2020 wordt jouw jaar. Wij geven je een aantal tips om […]

 • 27 november 2019

  Wij van Bouwselect hebben volgende week donderdag 5 december een wijziging in sluitingstijd. Vanwege Sinterklaas zijn wij vanaf 16:00 uur gesloten. Wij wensen iedereen alvast een fijne sinterklaasavond!

 • 7 oktober 2019

  De titel zegt het al. Er bestaan nog steeds veel vooroordelen over uitzendbureaus. Deze willen wij graag eens en voor altijd de wereld uit helpen. Want hoe zit het nou echt? Wij nemen je in deze blog mee hoe het er bij Bouwselect aan toe gaat! Lees je mee?

 • 4 september 2019

  Met een krapte op de arbeidsmarkt van de bouwsector zie je soms door de bomen het bos niet meer. Bouwselect helpt je op weg naar jouw droombaan. Lees verder.