Actueel

 • 21 november 2017

  Op dinsdag 5 december sluiten onze kantoren vanwege Sinterklaas iets eerder, om 16.00 uur. In spoedgevallen kunt u ons telefonisch gewoon bereiken.

 • 23 oktober 2017

  Kevin Hoekstra, lid van Schaatsteam Bouwselect, heeft afgelopen zaterdag zijn debuut gemaakt in de Topdivisie. Met succes: Hoekstra bereikte als tiende de finish van de eerste KPN Cup-wedstrijd van het seizoen in Amsterdam. Wij feliciteren Kevin Hoekstra met deze mooie tiende plaats! Lees het verslag van de KPN Cup 1 Amsterdam op de website van […]

 • 4 oktober 2017

  Persoonlijk, klantgericht, nuchter en betrouwbaar. Dat is het oordeel van de klanten over de dienstverlening van Bouwselect. Ze beoordelen onze service dit jaar met een gemiddeld rapportcijfer van 7,5. Dat is in lijn met voorgaande jaren. Deze conclusies komen uit het marktonderzoek dat bureau Molgo in opdracht van Bouwselect heeft uitgevoerd. Molgo legde een groot […]

 • 29 september 2017

  Op dinsdag 17 oktober presenteert Schaatsteam Bouwselect zich aan de pers en andere geïnteresseerden. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze ploegpresentatie en kennis te maken met de rijders en het begeleidingsteam. Na de presentatie nodig wij u uit voor een borrel. Een mooi moment om te netwerken met diverse bedrijven […]

 • 12 mei 2017

  In de sponsoring van (lokale) sportclubs heeft Bouwselect een mooie stap gemaakt: we zijn hoofdsponsor geworden van het Groningse marathonschaatsteam dat voorheen onder de naam Man&Mach actief was.

 • 21 april 2017

  Op Koningsdag, donderdag 27 april en de dag erna, vrijdag 27 april is Bouwselect gesloten. Maandag 1 mei staan wij graag weer voor je klaar.

 • 19 april 2017

  Bouwselect sponsort sinds 1 januari 2017 het skûtsje van Langwar. Deze tjalk vaart mee om het kampioenschap van de SKS (Sintrale Kommisje Skûtsjesilen): de belangrijkste zeilwedstrijd van skûtsjes in Friesland.

 • 29 maart 2017

  Onlangs heeft de jaarlijkse SNA-keuring plaatsgevonden en ook dit keer heeft Bouwselect voldaan aan de NEN 4400-eis. Dat betekent dat wij weer voor een jaar gecertificeerd zijn.