Over Bouwselect

Bouwselect bemiddelt in het hoger segment banen in de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring. Maar ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals hebben we meer dan genoeg mogelijkheden. Onze roots liggen in het noorden van het land. Maar met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam en Rotterdam is Bouwselect inmiddels een bedrijf met landelijke dekking. Of het nu in de provincie of de Randstad is, wij weten de interessante projecten in de bouw te vinden en kennen minstens zoveel aantrekkelijke opdrachtgevers om voor te werken.

Deskundigheid

Persoonlijk, nuchter en eerlijk. Dat zijn de kernwaarden in onze dienstverlening. We zijn betrokken bij de mensen voor wie we werken en kennen het werkveld door en door. Onze accountspecialisten, allen minimaal HBO-geschoold, beschikken over ervaring in en affiniteit met techniek.

Mensenkennis

Arbeidsmarktbemiddeling is bij uitstek mensenwerk. Niet onze computer maakt de match, maar onze mensen doen dat. We luisteren. Natuurlijk, het CV van de kandidaat is belangrijk. Maar we willen weten wat iemands drijfveren zijn en wie de mens is achter de gegevens. Net zo belangrijk is:  wat heeft u te bieden als werkgever? Dit achterhalen en eerlijk bespreken bepaalt of de match duurzaam resultaat oplevert.

Persoonlijk en betrokken

Wij doen wat we moeten doen: we werken snel, deskundig en resultaatgericht. We hebben verstand van de markt en de mogelijkheden. Sommige specialisten kunnen meer betekenen dan hun diploma’s laten zien. In deze mensen zijn wij net zo geïnteresseerd.

Het is onze uitdaging om nieuwe kansen te creëren, voor opdrachtgever én kandidaat.