Over Bouwselect

Bouwselect is hΓ©t uitzend- en detacheringsbureau in de bouw. Al 20 jaar zetten wij alles op alles voor de beste match. Om precies die kandidaat op te sporen die een opdrachtgever zoekt. En exact die baan of opdracht te vinden die jou op het lijf is geschreven. Of je nu een ervaren professional bent of een ambitieuze starter. Hoog opgeleid of sterk geworden door ervaring.

Zoeken, vinden, verbinden

Daar zijn wij ijzersterk in. Hoe we dat doen? Allereerst door jou Γ©cht te leren kennen. Door met je te praten en vooral te luisteren. Naar wie jij bent als mens. Wat je beweegt, wat je kan en wat je wilt bereiken. Natuurlijk, het CV van de kandidaat is belangrijk. Maar nog veel belangrijker is jouw verhaal. Want die perfecte match maken we alleen als we weten waar jij gelukkig van wordt.

Als we weten wie jij bent en wat je wilt, gaan wij op zoek. Daarbij trekken we alles uit de kast. We wachten niet tot er een vacature langskomt, maar gaan eropuit om de ideale opdracht te vinden. Met jouw wensenlijstje op zak gaan we in gesprek met de contacten in ons netwerk. Want bij Bouwselect maakt niet de computer de match, maar onze mensen.

‘Bouwselect: jouw kruiwagen naar succes

Onze vestigingen

Onze roots liggen in het noorden van het land.
Maar met vestigingen in Groningen,
Heerenveen, Amsterdam, Rotterdam en Apeldoorn
is Bouwselect inmiddels een bedrijf met
landelijke dekking. In de provincie en de
Randstad: wij weten de interessante projecten
te vinden in de bouw, civiel en cultuurtechniek.
En kennen alle aantrekkelijke opdrachtgevers.

Winnen doen we niet alleen in ons werk

We behalen ook successen op een ander vlak. Sinds een paar jaar zijn wij hoofdsponsor in het schaatsen. Schaatsteam Bouwselect weet keer op keer marathonwedstrijden te winnen. Want net als onze accountspecialisten halen ook onze schaatsers voortdurend het beste uit zichzelf. Gedreven, betrouwbaar en doorzettingsvermogen: dat zijn de kwaliteiten waar Bouwselect Γ©n onze marathonploeg om bekend staan

De beste match

Eerlijk? Wij zijn pas tevreden met een eersteklas resultaat. Daarom zoeken we net zo lang door tot we de perfecte opdracht hebben gevonden. Ondertussen houden we je goed op de hoogte van onze zoektocht. En zijn we eerlijk over de kansen en mogelijkheden. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Op zoek naar jouw ideale baan? Neem contact op of bekijk onze bouw vacatures.