Onze branches

Bouw & Infra

Ontwerpen, bouwen en onderhouden. Daarover gaat het in de sector Bouw & Infra. Bouwselect bemiddelt in dit vakgebied voor functies bij de overheid, ingenieursbureaus, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers en ga zo maar door. Ben jij op zoek naar een baan als werkvoorbereider, calculator, projectleider, uitvoerder, bouwtekenaar, opzichter of uitvoerder? Of een van die andere boeiende functies binnen de bouw en infra? Kijk dan bij onze vacatures.

Landmeetkunde

De landmeetkunde speelt een belangrijk rol bij de ontwikkeling van de ruimtelijke omgeving. Of het nou gaat om een groot bouwproject of de aanleg van een weg: de landmeetkundige zet de maten uit. Ben jij nauwkeurig, werk je graag met de modernste apparatuur en is ‘meten is weten’ voor jou meer dan een loze kreet? Dan ben jij de vakspecialist voor wie wij geregeld vacatures in huis hebben.

Bouwselect bemiddelt in functies als landmeter, uitzetter, planner, dataverkenner en nog veel meer. Bij de overheid en diverse bouwbedrijven. Kijk gauw onze bouw vacatures.

Civiele techniek

Met zo’n 140.000 km aan wegen en een vaarwegennet van meer dan 5000 km is de civiele techniek in Nederland een belangrijk en boeiend vak. Is de bouw van bruggen, viaducten, sluizen, autowegen en waterwerken jouw specialisme en passie? Kijk dan bij de vacatures die Bouwselect biedt binnen de sector civiele techniek.

Bouwselect heeft geregeld vacatures voor projectleiders, uitvoerders, beleidsadviseurs, planvoorbereiders, bestekschrijvers en andere professionals. Bij de overheid, aannemers, ingenieursbureaus en bouwbedrijven.

Milieu

Bodemverontreiniging in kaart brengen, toezicht houden op asbest, milieuvergunningen beoordelen. Het zijn een paar voorbeelden van werkzaamheden op het gebied van milieu.

Ben je op zoek naar een interessante baan in deze sector? Bouwselect heeft geregeld vacatures beschikbaar bij overheidsorganisaties en adviesbureaus. Zoals toezichthouder, vergunningverlener, handhaver, beleidsadviseur en inspecteur. Of je nu een technische of meer beleidsmatige rol wilt, jouw baan zit er vast tussen.