Vacatures constructeur

Ben je op zoek naar een vacature voor constructeur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben voortdurend nieuwe constructeur vacatures in ons portfolio. Bekijk de actuele vacatures en stuur ons je CV door. Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen nood. Laat je gegevens achter en wij zoeken voor jou de meest passende functie.

Functieprofiel bouwkundig constructeur

Een bouwkundig constructeur tekent en berekent welke draagconstructie (vloeren, balken, wanden, etc.) nodig is om het bouwwerk voldoende sterk en stevig te maken. Je geeft advies hoe de draagstructuur van het bouwwerk eruit moet komen te zien, welke belasting het moet kunnen dragen. Daarbij geef je als constructeur advies welk materiaal je hier het beste bij kan gebruiken;

  • Welk materiaal past het mooist en is het meest geschikt voor de draagstructuur (metaal, beton, hout, metselwerk).
  • Wat zijn haar eigenschappen (vervormt het, is het duurzaam?).
  • Welke afmetingen moet het hebben en welke fundering is nodig?

Kortom: je ontwerpt, berekent en toetst constructies.

Opleiding Bouwkunde noodzakelijk

Om bouwkundig constructeur te worden, heb je een HBO- of Universitaire opleiding Bouwkunde nodig. Het liefst aangevuld met een opleiding richting HTI beton/staal en/of de betonvereniging.

Vacatures constructeur

Ben jij op zoek naar een mooie baan als constructeur voor vast of op project basis? Of ben je geΓ―nteresseerd in een van de andere boeiende functies binnen de bouw en infra? Hieronder vind je de actuele vacatures als constructeur of klik hier om alle vacatures bekijken. Wij hebben constructeur vacatures in onder andere Groningen, Friesland en Overijssel.