Vacatures in de Bouw

Ontwerpen, bouwen en onderhouden. Daarover gaat het in de bouwsector. Een baan in de bouw kan inhouden dat je je bekommert over gebouwen, maar ook over infrastructuur. Over boven de grond (bouw) én onder de grond (civiel). Bouwselect heeft veel bouwvacatures voor je klaarliggen in dit veelzijdige vakgebied. Dit kunnen functies zijn bij de overheid, ingenieursbureaus, woningbouwverenigingen, architecten of aannemers.

Hoe ga je aan de slag in de bouw?

De economie groeit en steeds meer bouwprojecten worden opgestart. Daarom is er in de bouw altijd vraag naar ervaren en ambitieus personeel voor verschillende functies. We beschikken over een breed scala aan uiteenlopende functies binnen de bouwsector. Relevante werkervaring of een afgeronde opleiding in bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde is voor veel functies belangrijk. Maar ook voor ambitieuze starters en jonge professionals die willen werken in de bouw hebben we meer dan genoeg mogelijkheden. We halen graag het beste uit potentiële kandidaten. 

Beschikbare vacatures binnen de bouw

Wij hebben veel beschikbare vacatures voor leuke functies in de bouw- en infrastructuursector. Ben jij op zoek naar een baan als werkvoorbereiderconstructeur, calculator, projectleider, uitvoerder, bouwtekenaar of opzichter? Of ben je geïnteresseerd in een van de andere boeiende functies binnen de bouw en infra? Hieronder vind je de actuele vacatures in de bouwsector en hier kan je alle vacatures bekijken. 

Bouw vacatures in jouw regio

Bouwselect is hét uitzendbureau in de bouw. Wij hebben bouw vacatures in onder andere Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Rotterdam en Amsterdam. Als je jouw droombaan tussen al deze vacatures niet kunt vinden, laat dan gerust je gegevens achter zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar een passende functie!