Bouwselect is hét uitzend- en detacheringsbureau in de bouw. Al bijna 20 jaar zetten wij alles op alles voor de beste match. Om precies die kandidaat op te sporen die een opdrachtgever zoekt. En exact die baan of opdracht te vinden die jou op het lijf is geschreven. Of je nu een ervaren professional bent of een ambitieuze starter. Hoog opgeleid of sterk geworden door ervaring.

Onze bouw vacatures 

Bij Bouwselect beschikken we over een ruim aanbod bouw vacatures in verschillende sectoren. Denk hierbij aan vacatures in de werktuigbouw, civiele bouw, milieu en aardbevingsschade sector. Veel van onze vacatures zijn geschikt voor hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring in de bouwsector. Maar we hebben ook regelmatig projecten die openstaan voor starters en professionals die zich willen doorontwikkelen. 

Het bouw uitzendbureau bij jou in de buurt

We hebben bouw vacatures beschikbaar door heel Nederland. In elke provincie hebben wij een netwerk aan opdrachtgevers opgebouwd met de meest interessante projecten. Heb jij interesse in werken in de bouw, en kom je graag langs voor een kop koffie? Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan één van onze vijf vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam en Rotterdam.

Heb jij interesse in het werken in de bouw? 

De bouwsector groeit razendsnel. Dit is dus hét moment om te starten met een (nieuwe) baan in de bouw. Er is een groot aanbod aan bouw vacatures waardoor de kans op een match groot is. Ben jij nog geen vacature tegengekomen die jou aanspreekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder door de perfecte opdrachtgever te vinden. Wij zijn pas tevreden met een eersteklas resultaat. Daarom zoeken we net zo lang door tot we de perfecte opdracht hebben gevonden.

Heb jij al een baan in de bouw, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan helpen wij jou graag verder. Neem contact met ons op of plan een gratis gesprek in met onze carrière coach.