Ben jij je aan het oriënteren op een (nieuwe) baan in de bouw? Bij Bouwselect helpen we jou persoonlijk bij het vinden van jouw perfecte baan. Of je nu een ervaren professional bent of een ambitieuze starter. Lees meer over jouw mogelijkheden in de bouw.

Baanmogelijkheden in de bouw

In de bouwbranche gaat het om ontwerpen, bouwen en onderhouden. Dit kan zowel boven de grond zijn (bouw) als onder de grond (civiel). Daarnaast heb je nog onderscheid in de verschillende sectoren: aardbevingsschade, bouw, civiel, milieu en werktuigbouw. Als medewerker in de bouw kun je terecht bij o.a. de overheid, ingenieursbureaus, woningbouwverenigingen, architecten en aannemers. Verder is er een grote verscheidenheid aan mogelijke functies in de bouw. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan als werkvoorbereider, projectleider, constructeur, tekenaar en uitvoerder. Welke functie en sector bij jou past, hangt af van jouw kwaliteiten en voorkeuren. Bij Bouwselect helpen we jou met het maken van de carrière keuzes.

Werken in de bouw zonder ervaring

Als starter in de bouw kan het een uitdaging zijn om de perfecte match met een werkgever te vinden. Wat voor functie past bij jou? Welke opdrachtgever spreekt jou aan? Hoe moet je het sollicitatieproces aangaan? Bij Bouwselect helpen we jou bij het maken van jouw eerste stap op jouw carrière pad. We zullen door het stellen van een aantal vragen de mogelijkheden laten waar je zelf nog niet aan had gedacht. Hierna voorzien we jou van een passende advies en doen we er alles aan om jou te helpen met de carrière keuzes die je wil gaan maken. Neem contact op of plan direct een gratis adviesgesprek in met onze carrière coach.

Werken in de bouw met ervaring

Ben jij al een tijdje werkzaam in de bouw? Overweeg je de stap te maken naar een nieuwe baan? Momenteel is er veel vraag naar ervaren medewerkers in de bouw branche. Een goed moment om stil te staan bij de volgende stappen in jouw bouw carrière. Bij Bouwselect beschikken we over een groot netwerk aan opdrachtgevers. De kans is dan ook groot dat jouw toekomstige werkgever hier tussen zit. Wij helpen jou graag persoonlijk om de perfecte match te vinden. Met jouw wensenlijstje op zak gaan we in gesprek met de contacten in ons netwerk. Neem contact op of neem eens een kijkje tussen onze huidige bouw vacatures.