Inschrijven en solliciteren

Inschrijven en solliciteren

Op zoek naar een nieuwe baan? Dit zijn de stappen die je zet:

  1. Stuur ons je meest recente CV. Als je al in ons kandidatenbestand staat, kijken we meteen of je CV een update nodig heeft. Een persoonlijke reactie krijg je altijd. Zien we een mogelijkheid, dan krijg je snel een uitnodiging.
  2. Kom op gesprek in Groningen, Leeuwarden, Zwolle of Amsterdam. We bespreken je wensen en ambities en gaan op zoek naar een match. Het is echt niet nodig dat je al je plannen en doelen van tevoren al hebt uitgedacht. We houden juist graag de mogelijkheden open.
  3. We houden contact. Eerlijk is eerlijk, we hebben niet altijd dezelfde week de ideale baan voor je gevonden. Maar we houden je op de hoogte. Via de vacature nieuwsbrief, onze activiteiten en door regelmatig even te bellen.
  4. We vinden een vacature. En dan ben jij de eerste die het hoort. We bespreken de inhoud van de vacature, of de baan bij je past en eventuele opleidingsmogelijkheden.
  5. Op gesprek bij een opdrachtgever: een belangrijk moment waar we je zo nodig in de voorbereiding bij ondersteunen.
  6. Het contract. Bouwselect helpt je bij het vastleggen van de zakelijke afspraken. We adviseren over de meest gunstige contractvorm voor alle betrokken partijen.

Nadat je bent begonnen bij je nieuwe werkgever is voor ons de samenwerking niet afgelopen. Bevalt de baan? Mis je bepaalde kennis en wil je een opleiding gaan doen? We houden altijd contact en zorgen waar nodig voor de begeleiding en ondersteuning.