Bouwselect betaalt jouw Wereldreis!

Bekijk de deal via deze link. Bon voyage!

Wereldreis

Contact

Fatih Sener

Medior Consultant in Amsterdam

Ik zorg voor de bemiddeling tussen opdrachtgevers die nieuwe mensen nodig hebben en de kandidaten die bij ons op zoek zijn naar werk. Mijn onderdeel heet UTA, de afkorting van Uitvoerend Personeel Techniek en Administratie. Dat kan dus van alles zijn. Ik werk in de hele regio Noord-Holland, Almere en Utrecht.

Elke dag is uniek, met steeds weer een nieuwe uitdaging! Daar geniet ik van, ik ben aardig energiek. Ik doe er alles aan om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Dat begint met goed luisteren naar wat iemand graag zou willen. Je mag bij mij altijd rekenen op geduld, begrip en vertrouwen. Afspraak is bij mij afspraak. Ik vind het wel zo eerlijk om heel open te zijn over je kansen; een enkele keer komt het voor dat ik op een nette manier moet zeggen: ik kan je nu niet helpen. Maar wie weet heel binnenkort wél, als ik in gesprek kom met een bedrijf waar je perfect gaat passen! 

Je mag me altijd alles vragen; als ik je kan helpen, doe ik dat. Ik probeer om voor iedereen een goede gesprekspartner te zijn. Professioneel, maar ook op zoek naar een persoonlijke klik. Of je nu schoolverlater bent of een senior met veel ervaring, die nog een stap wil maken. Op feestdagen zoals Oud & Nieuw krijg ik soms ineens vriendelijke berichtjes met ‘Bedankt nog Fatih, ik werk hier nu al jaren met alle plezier’. Zo kan ik er tientallen noemen. Daar ben ik dan trots op.

Verder ben ik gek op voetbal; zelf doen en kijken. De mooie natuur in, langs de kust (ik woon in Haarlem). Privé ben ik een echte familieman. Voor mij geen ingewikkelde uitjes, ik hoef echt niet elke week naar een avontuurlijk pretpark. Gewoon simpel: lekker uit eten, een drankje doen, de barbecue aan met zijn allen. Ik sta heel vrolijk in het leven.