Bouwselect betaalt jouw Wereldreis!

Bekijk de deal via deze link. Bon voyage!

Wereldreis

Contact

Henk-Jan Oosterbeek

Manager Service Center in Service Center

Als manager van het Service Center ben ik verantwoordelijk voor alle interne processen van de Bouwprofs Groep. Met een klein team proberen we de organisatie de beste service en ondersteuning te geven. Manieren vinden om processen te optimaliseren, dat is waar ik voortdurend naar streef.

Voordat ik in 2020 bij de Bouwprofs Groep kwam werken, heb ik bij allerlei soort organisaties gewerkt. In branches gerelateerd aan de bouw, maar ook in totaal andere sectoren. Mijn vorige functie bijvoorbeeld, was die van Operations Manager bij een merk in babytextiel.

Na mijn studie Economie heb ik Groningen verlaten voor Utrecht en later Eindhoven. Maar in 2013 ben ik met mijn gezin weer naar het noorden van het land gekomen. Dichter bij de familie, zodat de opa’s en oma’s het opgroeien van hun kleinkinderen van dichtbij kunnen meemaken.

Door mijn drukke gezinsleven met 3 jonge kinderen op de basisschool blijft er niet veel vrije tijd over. De tijd die ik heb, besteed ik aan het bestuur van de lokale natuurijsvereniging, hockey en een weekje per jaar op skivakantie. Ook vind ik het geweldig om te zeilen op de Friese meren. Helaas kom ik hier veel te weinig aan toe.

Bouwprofs is een relatief kleine organisatie met een zeer betrokken eigenaar. De organisatie is volop in ontwikkeling en vanuit mijn rol krijg ik alle kans om mee te denken en werken aan het professionaliseren ervan. Dat ik betrokken ben bij alles wat gebeurt, motiveert mij enorm. Ik werk hier dan ook met veel plezier!