Jeroen Arbon

Accountspecialist in Groningen

Tijdens mijn opleiding had ik meer behoefte aan de praktijk en niet aan studeren. Bouwselect gaf mij de kans om daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. En die heb ik met beide handen aangepakt. Ondertussen, in januari 2021, werk ik hier al bijna een jaar.

Ik kom oorspronkelijk uit Bedum, net boven Groningen. Toen ik op mijn 18e besloot om op mezelf te gaan wonen heb ik eerst samen met twee vrienden gewoond, maar ik merkte dat ik behoefte had aan iets voor mijzelf. Sinds mei woon ik dan ook in een studio in de stad Groningen.

Voetbal is een grote liefde van mij. Samen met een aantal vrienden vormen wij een fanatiek vriendenteam dat ook graag in de 3e helft goed presteert. Daarnaast ben ik graag met mijn vrienden op pad, je maakt mij dan ook erg blij met een drankje dat ik samen met hen kan delen.

Ik zie mezelf als iemand die graag onder de mensen is. Daarom past deze baan bij Bouwselect zo goed bij mij. Ik word blij van de diversiteit tijdens mijn werk. Het is echt een 360 graden baan. Dat betekent dat ik van het begin tot eind betrokken ben. Dit is niet alleen fijn voor mijzelf, maar vooral voor de werknemers die ik help met het vinden van een baan. Zo hoeven zij niet met tien mensen tegelijkertijd in contact te staan, maar kunnen mij alles vragen. Dat geeft rust en duidelijkheid. Het contact is dan ook enorm belangrijk. Iemand moet weten waar hij aan toe is en ook goed begeleid worden tijdens het hele proces.