Contact

Jeroen Arbon

Senior Consultant in Groningen

Tot voor kort studeerde ik Marketing en Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool. Een boeiende opleiding waar ik veel kennis heb opgedaan. Maar toch merkte ik dat ik behoefte had om in de praktijk aan de slag te gaan. Bouwselect gaf mij die kans en die heb ik met beide handen aangepakt! Sinds begin 2020 werk ik hier als consultant.

Ik kom uit Bedum, net boven Groningen. Sinds mijn 18e woon ik in de stad. Eerst samen met vrienden, maar inmiddels in een studio voor mijzelf. In mijn vrije tijd ben ik het liefst onder de mensen. Ik ga graag met vrienden op pad om een drankje te delen. Mijn grote liefde is voetbal. Ik speel in een vriendenteam dat fanatiek is in de wedstrijd, maar ook graag goed presteert in de 3e helft.

Deze sociale kant kan ik uitstekend kwijt in mijn werk als consultant. Een functie die perfect bij mij past! Het is echt een 360-gradenbaan, want ik ben van het begin tot het eind betrokken bij iemands zoektocht naar werk. Dat maakt mijn werk divers en daar word ik blij van. Deze manier van werken is niet alleen fijn voor mijzelf, maar vooral ook voor de mensen die ik help bij het vinden van een baan. Die hoeven geen contact te onderhouden met meerdere mensen, want ze kunnen met al hun vragen bij mij terecht. Dat geeft rust en duidelijkheid.

Goed contact met de mensen met en voor wie ik werk, vind ik enorm belangrijk. Ik zie het als mijn taak om werkzoekenden goed te begeleiden tijdens het hele proces. Zodat zij precies weten waar ze aan toe zijn.