Contact

Maikel Spijkerman

Medior consultant in Groningen

Ik werk nog maar kort bij Bouwselect (sinds oktober 2022), maar ik kan niet wachten om het allemaal te ontdekken! Ik ga me inzetten voor woningcorporaties, gemeenten en ingenieursbureaus. Plus de kandidaten, die daar graag aan de slag willen. Ik vind het heerlijk om met mensen aan het werk te zijn, het gaat mij om het menselijk contact. Ik doe altijd mijn uiterste best om alle partijen tevreden te krijgen. Als het één niet past, past het ander wel. Ons motto bij Bouwselect is: altijd gaan voor de beste match, dus niet alleen de kandidaat met de beste papieren; maar bij welk bedrijf zou hij of zij het beste passen?

In mijn werkervaring ben ik een buitenbeentje hier, met mijn leeftijd van 35 ben ik een van de ouderen. Gelukkig ben ik wel heel jong van geest; bij mijn voetbalclub GOMOS Norg ben ik elftalleider bij een team met allemaal jongens van begin 20, dat houdt je scherp. Ontzettend leuk om te doen! Hiervoor heb ik 22 jaar in de horeca gewerkt, de laatste 7 jaar in een eigen restaurant. Als de kok een dagje vrij wilde, kookte ik met plezier zelf. Op de hotelschool ben ik opgeleid als β€˜gastheer’ – dat komt nu goed van pas! Ik heb genoeg mensenkennis; ik zie snel hoe iemand in elkaar steekt. Voorlopig is het wel even wennen op kantoor, heel wat anders dan in een drukke horecazaak. De bedoeling is dat je als consultant ook veel onderweg bent, praten met mensen, bouwplekken bekijken.

Als je mij belt, mag je rekenen op een gesprek met een open, eerlijk persoon, die altijd het beste met je voor heeft. Je kunt mij nooit verwijten dat ik mijn best niet voor je doe.Β