Contact

Ramona Snell

Consultant in Groningen

Vroeger als kind werd ik altijd door mijn moeder meegenomen naar de terrasjes van Groningen. Mijn liefde voor de stad Groningen is daardoor ook enorm groot. Ik ben inmiddels zelf moeder, en geef mijn zoon en dochter nu graag ditzelfde gevoel over Groningen. Wij zijn dan ook vaak te vinden op de gezelligste plekken van de stad. Ik ben gek op stedentripjes, waarbij ik op donderdag avond het vliegtuig pak en bijvoorbeeld graag een heel weekend doorbreng in Madrid of iets dergelijks. Even lekker er Γ©cht tussen uit, een heerlijke manier om je weekend door te brengen! Ik neem mijn kinderen daarnaast graag mee naar een pretpark in het weekend.

Voordat ik ben begonnen met werken heb ik SJM gestudeerd op het MBO. Tijdens mijn studie heb ik stagegelopen bij een uitzendbureau, daar ben ik erachter gekomen dat in de uitzendbranche mijn passie ligt. Na mijn studie ben ik daar nog zes jaar werkzaam geweest, terwijl ik daar werkte volgde ik tegelijkertijd de opleiding HRM deeltijd om mijn associate Degree te halen.

Ik werk pas sinds kort bij Bouwselect. Ik heb nog niet alle ins en outs van de organisatie ontdekt. Ik kan daarentegen wel zeggen dat het mij goed bevalt bij Bouwselect. Ik hou van mensen helpen, ik zou mezelf dan ook omschrijven als een echt mensenmens. Β Als je een goede match tussen werknemer en bedrijf hebt gevonden en beide partijen laten weten zeer tevreden te zijn, geeft mij dat altijd een enorm goed gevoel. Ik vind moeite doen voor anderen zeer belangrijk!