Vacatures in de bouw in Rotterdam

Bouwen aan jouw carrière in de bouw in Rotterdam en omstreken? Bekijk hieronder de nieuwste bouw vacatures. We hebben vacatures geschikt voor hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring in de bouwsector, maar we hebben ook regelmatig projecten die openstaan voor starters en professionals die zich willen doorontwikkelen. Wat jouw ervaring dus ook is, Bouwselect gaat op zoek naar een passende baan voor jou!

Wil je werken in de bouw in Rotterdam?

Bij Bouwselect vind je vacatures in de bouw– en civiele sector, maar ook vacatures in de aardbevingsschade-, landmeetkunde- en milieusector. De beschikbare functies zijn zeer uiteenloopend: van engineer, stedenkundige tot werkvoorbereider functies in de regio. Dit kan voor tijdelijke bouwprojecten zijn, of met een vaste aanstelling. 

Bemiddeling banen in de bouw in Rotterdam

Veel bedrijven in Rotterdam en omgeving hebben moeite met het vinden van de perfecte kandidaat. Daarom heeft Bouwselect zich gespecialiseerd in de bemiddeling voor banen in de bouwsector. Houd je net als wij van aanpakken, laat ons dan de best passende baan vinden voor jou!