Vacatures aardbevingsschade

Sinds 2013 wordt erkend dat er in de provincie Groningen, als gevolg van de gaswinning, aardbevingen zijn. In dat jaar is ook een begin gemaakt aan de eerste inspecties aan woningen en panden. Vandaag de dag zijn er heel veel (commerciƫle) partijen en overheidsinstanties betrokken bij dit project. Vanaf het eerste begin is Bouwselect nauw betrokken bij dit dossier en wordt gezien als een belangrijke partner in de personeelsvoorziening voor functies rondom aardbevingsschade.

Uiteenlopende functies

Momenteel werken er via ons constructeurs, inspecteurs, tekenaars, calculatoren, bouwbegeleiders en directievoerders aan het aardbevingsdossier. Door de unieke materie is dit een uitgelezen kans om ervaring op te doen onder meer op het gebied van funderingstechniek, schades, inspecties en constructietechnieken.

Gun jezelf de kans om kennis op te doen waar weinig mensen nog ervaring mee hebben. Wil jij ook graag bijdragen aan een veilig(er) Groningen? Kijk dan snel bij onze vacatures op het gebied van aardbevingsschade.