Vacatures aardbevingsschade

Ben jij op zoek naar vacatures in het aardbevingsgebied Groningen? Bouwselect biedt diverse functies zoals bouwkundig inspecteurs, schade opnemers, constructeurs, BIM modelleurs, technisch administratief medewerkers en werkvoorbereiders in de aardbevingsregio.

Bijdragen aan de veiligheid van de aardbevingsregio Groningen

Als gevolg van de aardbevingen in Groningen is het inspecteren van woningen en panden essentieel om ervoor te zorgen dat de woningen (en gebouwen) veilig en bewoonbaar worden en blijven. Vandaag de dag zijn er veel partijen en overheidsinstanties betrokken bij de werkzaamheden in het aardbevingsgebied. Vanaf het begin is Bouwselect nauw betrokken bij dit dossier en worden wij gezien als een van de belangrijkste partners in de personeelsvoorziening voor functies rondom aardbevingsschade.

Uiteenlopende functies in het aardbevingsgebied

In het aardbevingsgebied neemt de vraag naar extra bouwkundig personeel toe. Daarom zijn er in deze regio onder andere bouwkundig inspecteurs, schade opnemers, constructeurs, BIM modelleurs, technisch administratief medewerkers nodig. Op dit moment worden veel van dit soort functies al uitgeoefend door professionals van Bouwselect, maar hebben we ook nog steeds veel van dit soort functies in te vullen voor onze contractpartners.

Door de unieke materie is dit een uitgelezen kans om ervaring op te doen onder meer op het gebied van funderingstechniek, schades, inspecties en constructietechnieken.

Vacatures aardbevingsschade van Bouwselect

De aardbevingen in Groningen hebben geresulteerd in veel schade aan woningen en panden. Volgens het Sociaal PlanBureau Groningen was 85% van de inwoners uit het aardbevingsgebied in 2012 tevreden over de woonomgeving. In 2015 is dit gedaald tot 77%, waarmee het aardbevingsgebied behoorde tot de slechts scorende gebieden van Nederland.

Wil jij bijdragen aan het creëren van een hoger woongeluk en veiligheid van de inwoners van het aardbevingsgebied? Kijk dan snel bij onze vacatures op het gebied van aardbevingsschade en solliciteer. Neem contact op voor vragen of laat ons de functie zoeken die het beste bij jou past.