Over Bouwselect

Bouwselect is hét uitzend- en detacheringsbureau in de bouw. Al 20 jaar zetten wij alles op alles voor de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Deze gedrevenheid en dit doorzettingsvermogen zie je niet alleen terug in ons werk, maar speelt een grote rol in onze identiteit. De winnaarsmentaliteit vloeit door het DNA van onze medewerkers. Wist jij dat er zich meerdere topsporters in ons team bevinden? Als echte sportfanaten willen wij het beste uit onszelf én onze medemens halen. Daarom zijn wij betrokken bij diverse sportprojecten. Lees meer over Bouwselect en onze connectie met sport!

Passie voor sport

Presteren doen we niet alleen op de werkvloer. Als er één ding is dat onze collega’s gemeen hebben, is het wel een passie voor sport. Sport beweegt ons, letterlijk en figuurlijk. Deze gemeenschappelijke passie haalt het beste in ons naar boven. Hierdoor zijn wij in staat optimaal resultaat te behalen voor onze uitzendkrachten en klanten. Lees meer over onze medewerkers en hun passie voor sport.

Schaatsen
Neem bijvoorbeeld Sipke Meindertsma. Onze directeur heeft een voorliefde voor schaatsen. Niet alleen heeft hij maar liefst 16 keer de alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk geschaatst. Hij is tevens ontzettend betrokken bij schaatsteam Bouwselect én zorgt eigenhandig voor de beste training van onze schaatsers.

Roeien
Carla Meeuwisse is als gevestigde regiomanager West-Nederland onmisbaar bij Bouwselect. Maar wat niet iedereen weet, is dat zij een topsportcarrière achter de rug heeft als roeister. Niet voor niets weet zij met haar winnaarsmentaliteit onze collega’s te motiveren om tot het uiterste te gaan.

Voetbal
“Je moet schieten, anders kun je niet scoren”. Deze uitspraak van Johan Cruijff sluit naadloos aan bij de mentaliteit van team Bouwselect. Binnen ons team bevinden zich veel balsport liefhebbers. Onze eigen voetballende consultants Twan de Vries en Jeroen Arbon zijn fanatiek op de werkvloer én in het veld. Voetbal kun je vergelijken met het werken in de uitzend- en detacheringsbranche: samenwerken is dé sleutel tot succes.

Eén ding is duidelijk: onze medewerkers zijn doorzetters. Als echte teamplayers hebben we het beste voor met onze kandidaten. Daarnaast helpen we je graag verder met jouw carrière in de bouw. Als klant zul je ondervinden dat wij niet opgeven en alles op alles zetten om jou te ontlasten van alle zaken betreft personeel. Benieuwd geworden naar onze medewerkers? Lees hier meer over ons team.

sponsor voetbal eredivisie

Bouwselect te zien bij de Eredivisie

Sinds 2021 hebben we onze sponsorschap uitbereid en de handen in één geslagen met de voetbal branche! In september en oktober zal Bouwselect zichtbaar zijn tijdens de voetbalwedstrijden van de Eredivisie. Lees meer over onze reclames tijdens de Eredivisie in onze blog.

Spot jij onze reclame uitingen in één van de wedstrijden in de maanden september en oktober komend seizoen?

Schaatsteam Bouwselect

Het beste uit jezelf halen; dát is waar Bouwselect voor staat. Daarom zijn wij sinds een aantal jaren hoofdsponsor in de schaatswereld. Schaatsteam Bouwselect bestaat uit gedreven en talentvolle schaatsers die keer op keer marathon wedstrijden winnen.Verder is team Bouwselect een betrokken sponsor die ploegleden ondersteunt in het uitgroeien tot sterke schaatsers. Door middel van trainingen, sportmedische begeleiding en extra trainingskampen zorgen we dat onze schaatsers in optimale conditie de wedstrijden in gaan.

De afgelopen jaren heeft Schaatsteam Bouwselect een indrukwekkende reputatie opgebouwd met een verscheidenheid aan gewonnen wedstrijden. Zo is onder andere Jouke Hoogeveen in 2020 kampioen geworden van de Weissensee marathon. Verder heeft Rémon Vos de NK-titel gepakt en heeft Harm Visser in 2019 de vijfde KPN Marathon Cup Beloften gewonnen. In 2021 waren helaas de marathon cup wedstrijden afgelast wegens corona, maar in 2022 hebben we weer mooie prestaties mogen leveren. Dit hopen we ook voor 2023 voort te zetten!

Meer weten over de prestaties van ons schaatsteam, of benieuwd naar de komende wedstrijden? Lees meer over Schaatsteam Bouwselect op de website.

De beste match

We zoeken de verbintenis met kandidaten die naast de liefde voor sport, de sprong willen wagen en klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière in de bouw. Ben jij een starter in de bouw, op zoek naar jouw eerste baan? Of ben jij al een aantal jaren werkzaam in de bouw, maar klaar voor de volgende stap? Laat ons jou helpen. We beschikken over een ruim aanbod vacatures en opdrachten. Bekijk de bouw vacatures of neem contact op.