Tim Verweel

Accountspecialist in Groningen

Na bijna vijf jaar ga ik nog elke dag met een glimlach naar werk. In 2016 begon ik als gloednieuwe HRM afgestudeerde aan mijn eerste serieuze baan bij Bouwselect.

Ik vind het erg prettig om tijdens mijn werk met mensen in contact te zijn. Bij Bouwselect kan dat perfect. Ik zie mijzelf als een “mensenmens” en ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen aan een baan. Het gesprek aangaan met klanten en het voorstellen van goede kandidaten maakt dit werk enorm leuk. Ik vind het belangrijk dat mensen op de goede plek terecht komen en hun droom kunnen volgen en als ik daarmee kan helpen dan is het voor mij onmogelijk om stil te blijven zitten.

Ik woon met mijn vriendin in Drachten. Wij klussen samen geregeld aan het huis. Ik kom oorspronkelijk uit Drenthe. Een Drenth die verhuisd is naar Friesland dus.

Ik houd ervan om naar de squashbaan te gaan om mijn energie kwijt te kunnen. Een andere passie naast werken en sporten zijn auto’s. Je kan wel zeggen dat ik een vervend autoliefhebber ben. Formule 1 op de zondag is voor mij ook bijna meer een verplichting dan een vrijetijdsbesteding.

Ik kijk naar de punten waar iemand in uitblinkt. Dat is belangrijk, zeker bij het vinden van een baan die zo goed mogelijk aansluit. Maar ook waar iemand meer moeite mee heeft moet worden belicht. Je bent zo sterk als je zwakste schakel, dus als je die verstevigd kun je nog beter te werk gaan.