Contact

Twan de Vries

Senior Consultant in Heerenveen

Wat ik het leukste vind aan mijn werk? De goede match tussen een bedrijf en een kandidaat. Het geeft altijd een goed gevoel om iemand te helpen met het vinden van een geschikte baan, of een bedrijf met het vinden van een juiste werknemer. Daar heb ik altijd al affectie mee gehad. Sinds augustus 2020 ben ik bij Bouwselect aan het werk. Ik werk op de vestiging in Leeuwarden, samen met twee leuke collega’s. Oorspronkelijk kom ik zelf ook uit Friesland, Heerenveen wel te verstaan.

Ik ben altijd te porren voor een potje voetbal. Dit is mij met de paplepel ingegoten door mijn opa en ik speel het nog altijd even graag. Ik ben altijd in voor het ondernemen van leuke activiteiten met mijn vrienden. We belanden bijvoorbeeld graag op het terras.

In mijn werk komen de vaardigheden die ik tijdens mijn opleiding Marketing en Communicatie vaak van pas. Door mijn marketinggerichte werkwijze wil ik voor alle drie de betrokken partijen het beste resultaat. Vandaar ook mijn quote: β€œHet vinden van de juiste match is het perfecte resultaat voor alle drie de partijen.”