Uitzenden en detacheren

Uitzenden en detacheren

In het personeelsbestand van Bouwselect bevinden zich tal van goede kandidaten, voor allerlei functies of diverse terreinen. Zit er geen geschikte kandidaat tussen? Dan gaan wij voor u op zoek.

Een medewerker kan via Bouwselect op uitzendbasis bij u aan het werk gaan of door Bouwselect bij u gedetacheerd worden. Voor u als werkgever bestaat weinig verschil tussen deze twee: in beide gevallen gaat de werknemer bij u aan de slag, maar is bij Bouwselect in dienst. Bouwselect vervult dus de werkgeversrol en -plichten.

Contact met de accountspecialist

Onze accountspecialist gaat met u in gesprek over de functie en de eisen waaraan de toekomstige werknemer moet voldoen. Daarnaast komen zaken als startdatum, doorlooptijd, aantal uren op uurbasis en tarieven aan de orde. De accountspecialist blijft uw contactpersoon zolang onze medewerk bij u aan het werk is. U kunt altijd bij uw accountspecialist terecht met vragen en opmerkingen. Bevalt een kandidaat onverhoopt minder goed of zijn er zaken waar hij of zij aan moet werken, dan staan wij meteen voor u klaar om een oplossing te zoeken.

In dienst nemen

Bevalt de kandidaat zo goed dat u hem of haar in eigen dienst wilt nemen? Bouwselect staat dat – in tegenstelling tot veel andere bureaus – niet in de weg. Integendeel. Als werkgever en werknemer zich aan elkaar willen verbinden, kunnen wij alleen maar trots zijn. Want dan hebben wij ons werk goed gedaan.