Accountspecialisten Bouwselect brengen asperges rond bij klanten en relaties
3 mei
Blog

Hoe asperges jou helpen je ideale baan te vinden

Door Loretta

Bij de balie een minuut wachten, fles wijn onder de arm, jouw afspraak komt naar je toegelopen, je steekt je hand uit – KLETS – fles wijn op de grond. Geen ijzersterke binnenkomer uiteraard. Maar waarschijnlijk wel een die mensen bijblijft!

Bijna alle bedrijven geven ze aan klanten en andere contacten. Maar relatiegeschenken zijn ook veelbesproken. Wat is passend? Wat voor geschenk heeft toegevoegde waarde en waarmee onderscheid je je? Zijn een taart en fles wijn te clichΓ©? Wellicht, maar wat werkt dan wel?

Bij Bouwselect hebben wij meerdere malen per jaar verschillende relatiegeschenken voor onze klanten, vaak seizoensgebonden. We proberen ieder jaar iets nieuws te verzinnen. Maar een origineel blijvertje sinds jaar en dag zijn onze verse asperges met bijpassende wijn van Meinardi uit Groningen. Met dit geschenk blijft vrijwel geen enkele deur gesloten.

Relatiegeschenken leveren informatie op!

Tijdens deze aspergetijd komen wij veel bij nieuwe prospects en bestaande klanten over de vloer. Het geven van dit β€œwitte goud” levert vaak leuke en originele reacties op. Maar bovenal: een schat aan informatie! We nemen dan de tijd om ons te verdiepen in de actuele situatie van onze klanten. Tijdens deze gesprekken wordt er ook uitgebreid stilgestaan bij de (mogelijke) vacatures binnen de organisatie.

Relatiegeschenken zorgen er uiteindelijk dus voor dat we een leuk en breed aanbod in vacatures kunnen aanbieden. Deze aankomende weken gaan wij weer met verse asperges op pad richting onze klanten en prospects. Ongetwijfeld levert dit weer een heleboel leuke vacatures op. Houd ons vacatureaanbod dus goed in de gaten, wellicht komt er iets leuks en of unieks voor jou langs.

Wil je meer van onze blogs over de bouw lezen? Bezoek dan regelmatig onze actueleΒ nieuws/blogpagina en houd onze social media kanalen in de gaten!