Op zoek naar personeel in de bouw? Bouwselect helpt je aan de beste professional! Bouwselect is hÊt uitzend- en detacheringsbureau in de bouwsector. Onze mensen gaan graag voor je aan het werk om de perfecte kandidaat te vinden. Of het nu gaat om een tijdelijk project of een opdracht voor langere duur. Wij kennen alle projectmanagers, stedenbouwkundigen en andere specialisten in de bouw, civiel en cultuurtechniek.

Detacheringsbureau bouw

Zoeken, vinden, verbinden

Daar zijn wij ijzersterk in. Onze accountspecialisten zetten alles op alles om de ideale kandidaat te matchen met jouw bedrijf. Daarvoor investeren wij de tijd en moeite die nodig is. En zetten we alle middelen in. Van LinkedIn, Indeed, Werkzoeken.nl tot Google for Jobs: online laten wij ons visitekaartje achter. En daarnaast speuren wij actief naar de beste mensen. Maar ons werk beperkt zich niet tot van achter het bureau. Wij gaan eropuit om talent te ontdekken. Op het mbo, hogescholen en universiteiten.

Detacheringsbureau in de bouw

Wij kennen onze mensen

De mensen met wie wij je in contact brengen, kennen we door en door. Niet zelden hebben we al jaren contact met deze specialisten, vanaf hun allereerste opdrachtgever. Wij kennen het verhaal achter de kandidaat, wat hij of zij kan en wil bereiken. Net zo goed willen we van jou alles weten over jouw bedrijf, naar wie je op zoekt bent en wat jij belangrijk vindt in een werknemer. Hoe ingewikkeld je vraag ook is, wij gaan op zoek. En zoeken net zo lang door tot de perfecte match gevonden is.

‘Bouwselect: jouw kruiwagen naar succes’

Detacheringsbureau in de bouw vinden

Deskundige en betrouwbare partner

Natuurlijk kan je van onze vakkundigheid op aan. Wij hebben jarenlange ervaring in het koppelen van vakmensen aan bedrijven in de bouw. Dat maakt ons tot het detacheringsbureau van bouwend Nederland. Vanzelfsprekend voldoet Bouwselect aan alle eisen die gelden in de uitzendbranche en beschikken wij over de juiste certificaten.

Personeel nodig? Neem contact op.