Contact

Anne Eveleens

Consultant in Apeldoorn

“Voordat ik bij Bouwselect begon, werkte ik voor uitzendbureau ASA. We bemiddelden voor studenten en scholieren. Ik werkte ‘in house’ bij de Apenheul, gewoon tussen de loslopende apen dus. Ze hadden daar vooral in het zomerseizoen veel mensen nodig. Dat betekende dat je het een half jaar razend druk had en dan weer 6 kalme maanden om rustig de achterstanden weg te werken.

 

Al toen ik nog HRM studeerde nam ik me voor dat ik mensen aan duurzaam, betekenisvol werk wilde helpen, met een goede betaling en goede voorwaarden. Bij Bouwselect krijg ik de kans om daar hard aan te werken. We proberen hier heel persoonlijk te werken, kandidaten krijgen de tijd en aandacht die ze verdienen. Ik weet nog toen ik zelf uitzendkracht was: heel vervelend als je steeds iemand anders aan de telefoon kreeg. En dan elke keer opnieuw uitleggen wie je was. Ik heb eerst toegepaste psychologie gestudeerd. Interessant, maar ik miste de zakelijke kant. Alles wat ik aanpak doe ik vol energie en enthousiasme; de mensen om me heen worden er ook wel eens moe van, geloof ik. Gelukkig heb ik ook een heel gestructureerde kant, ik wil dat alles op orde is. Ik sta ’s morgens op met het idee: ik ga iets voor een ander doen. Als kandidaat mag je gerust weten dat ik vooral interesse heb in iemands verhaal, de motivatie en belangstelling. Dure diploma’s interesseren me minder. Ik vind dat iedereen het verdient om leuk werk te hebben.

 

In mijn vrije tijd kook ik heel graag; heerlijk om gezellig 10 eters aan tafel te hebben! En ik ben dol op muziek maken. Ik speelde al op mijn 5de piano, nu speel ik ook gitaar en ik zing. Nooit voor een groot publiek hoor, misschien wat vrienden. Gewoon puur voor de ontspanning.”