Revit Tekenaar Vacatures

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als Revit tekenaar en beschik je over de benodigde kennis en ervaring? Lees dan direct verder! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze vacatures voor de functie van Revit tekenaar.

Deze vacatures zijn ingedeeld per regio, dienstverband, sector, opleidingsniveau en werkgebied.

Hieronder zie je alle huidige openstaande vacatures voor Revit tekenaars.

Opleiding voor Revit Tekenaar

Er zijn diverse opleidingen waarmee je Revit tekenaar kan worden. Afhankelijk van de projecten en de omvang van het bedrijf kan het vereiste opleidingsniveau variΓ«ren.

Een veelgevraagde opleiding voor de functie van Revit tekenaar is een studie in de richting van bouwkunde of architectuur met speciale aandacht voor BIM (Building Information Modeling).

Denk bijvoorbeeld aan een MBO- of HBO-diploma in bouwkunde met cursussen in Revit of BIM.Andere relevante studiegebieden zijn MBO- of HBO-opleidingen in technisch tekenen, ruimtelijk ontwerp of civiele techniek.

Lees verder over opleidingen tot Revit tekenaar.

Salaris van een Revit Tekenaar

Het salaris van een Revit tekenaar is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van het bedrijf, de locatie, de sector en natuurlijk de ervaring en expertise van de tekenaar.

In Nederland varieert het gemiddelde salaris van een Revit tekenaar tussen de €2.200 en €4.200 bruto per maand, al kan dit bedrag variΓ«ren op basis van verschillende factoren. Wil je meer inzicht? Lees dan dit artikel waarin we dieper ingaan op het salaris van een Revit tekenaar.

Vacatures voor Revit Tekenaars

Binnen de bouwsector hebben wij mooie vacatures beschikbaar voor Revit tekenaars. Ben je op zoek naar een functie als Revit tekenaar? Hier vind je de actuele vacatures voor Revit tekenaars.