Bouwselect betaalt jouw Wereldreis

Bouwselect ziet je graag vertrekken!

Maar alleen als jij daarna weer bij ons terugkomt. Het zit zo: Bouwselect geeft jou de kans om te doen wat je altijd al hebt willen doen. Die lange reis rond de wereld, vrijwilligerswerk op een ander continent of een vreemde taal leren terwijl je tussen de locals zit. 

Wild voorstel? De deal is heel simpel: jij geeft aan wat je plannen zijn en wij regelen je inkomen. Voor 60 dagen lang. Betaald verlof dus. Het enige wat je hiervoor moet doen, is veilig weer thuis komen. En na je wereldreis met een rugzak vol ervaringen aan de slag bij het leukste bureau in de bouw. Safe travels!

 

Zo werkt de deal

  • Lijkt het je wat? Neem contact met ons op
  • Wij nodigen je uit voor een gesprek
  • Zien we het beide zitten, dan is er een deal!
  • Je gaat op reis, bon voyage!
  • Na je terugkomst: gegarandeerd werk in de bouwkunde of civiele techniek
  • Eerst aan het werk? Dat kan ook. Net wat het beste uitkomt
Onze visie

‘Maak je dromen waar’

Directeur Sipke Meindertsma: “Te vaak kom ik mensen tegen die zeggen: ‘Eigenlijk had ik willen reizen toen ik jong was. Maar ik heb gekozen voor zekerheid, want er moet wel brood op de plank. Zo zonde vind ik dat. Want je laat dan de kans liggen om te doen waarvan je droomt. Dat heeft me aan het denken gezet. Ik vind het belangrijk dat mensen wél hun dromen waarmaken. Met dit aanbod van Bouwselect houdt niets je meer tegen. Betaald op wereldreis en een baan die op je wacht, hoe mooi is dat? Gewoon doen dus!”

Foto van Carla
Vragen of meer weten?

Carla kan je alles vertellen over deze deal!

 

wereldreis@bouwselect.nl 

 

Voorwaarden

 

Via deze link kom je bij een formulier met onze voorwaarden. Je zult zien dat aan alles is gedacht!

Downloaden