Vacatures woningcorporatie

Ben jij op zoek naar woningcorporatie vacatures? Bij Bouwselect vind je diverse vacatures voor in de woningbouw. Binnen ons brede netwerk vallen vele woningcorporaties in Nederland, welke veel vacatures beschikbaar hebben.Β 

Bekijk direct de meest actuele vacatures of lees verder.

Woningcorporatie vacatures

De toekomst van de werkgelegenheid in de woningbouw sector ziet er kleurrijk uit. Er wordt verwacht dat het aantal projecten sterk zal oplopen en de vraag naar sneller en efficiΓ«nter werk toe zal nemen. Dit betekent dat er meer woningbouw vacatures vrij zullen komen. Denk hierbij aan projectbegeleider, financial controller en werkvoorbereider.

Werken bij woningcorporaties via Bouwselect

Solliciteer via Bouwselect op de uiteenlopende vacatures bij woningcorporaties. We bieden veel verschillende banen in het hoger segment aan. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring, maar ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals bieden we mogelijkheden. Onze roots liggen in het Noorden van het land, maar met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam en Rotterdam is Bouwselect inmiddels een bedrijf met landelijke dekking. Of het nu in de provincie of de Randstad is, wij weten de interessante projecten in de bouw te vinden en kennen minstens zoveel aantrekkelijke opdrachtgevers om voor te werken.

Klanttevredenheid over vacatures Bouwselect

Werkgevers en kandidaten zijn erg tevreden over de dienstverlening van Bouwselect. In het speciaal zijn ze erg tevreden over het persoonlijke contact en de snelle afhandeling van zaken. Ook de betrokkenheid en pro-actieve werkwijze van het Bouwselect-team vallen in positieve zin op. In vergelijking met andere detacheringsbureau wordt Bouwselect gezien als betrouwbaar en nuchter.

Werken in de bouw via Bouwselect

Bouwselect heeft niet alleen vacatures bij woningcorporaties, want wij opereren in verschillende branches. Je kunt bij ons solliciteren in de volgende branches: Β 

Vacatures bij woningcorporaties

Zie jij kansen voor jezelf om te werken in de woningbouw? Wacht dan niet en reageer nu op woningcorporatie vacatures via Bouwselect. Staat jouw droombaan er niet bij of ben je benieuwd welke functie bij een woningcorporatie het beste bij jou past, dan zoeken wij graag voor je.