Vacatures woningcorporatie Amsterdam

Ben jij op zoek naar woningcorporatie vacatures in Amsterdam? Bij Bouwselect vind je diverse vacatures voor in de woningbouw. Binnen ons brede netwerk vallen vele woningcorporaties in Amsterdam, welke veel vacatures beschikbaar hebben.

Woningcorporatie vacature Amsterdam

De populaire stad Amsterdam en tevens onze hoofdstad groeit als kool. Er worden per jaar gemiddeld nog steeds zo’n 11.000 huizen gebouwd. Dit zwakt naar verwachting voorlopig nog niet af. Het doel is om de komende vijf jaar maar liefst 50.000 huizen te bouwen binnen de stadsgrenzen. Dat betekent maar één ding; De woningcorporaties hebben meer behulpzame krachten nodig om sneller en efficiΓ«nter te werken. Vacatures in de bouw in Amsterdam en specifiek in de woningbouw zullen daarom ook toenemen.

Werken in de woningbouw in Amsterdam

Bouwselect Amsterdam bemiddelt in het hoger segment banen in de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring. Maar ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals hebben we meer dan genoeg mogelijkheden. Onze roots liggen in het noorden van het land. Maar met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam en Rotterdam is Bouwselect inmiddels een bedrijf met landelijke dekking. Of het nu in de provincie of de Randstad is, wij weten de interessante projecten in de bouw te vinden en kennen minstens zoveel aantrekkelijke opdrachtgevers om voor te werken.

Soorten vacatures in de woningbouw in Amsterdam

Bouwselect heeft diverse vacatures in de woningbouw in Amsterdam beschikbaar. Denk hierbij aan vacatures voor projectbegeleider of tekenaar in Noord-Holland. Ontdek onze vacatures, solliciteer of neem contact op zodat we de ideale baan voor jou kunnen vinden in jouw regio!

Werken in de bouw in Amsterdam via Bouwselect

Bouwselect heeft niet alleen vacatures in de woningbouw. We bevinden ons in verschillende branches in Amsterdam. Je kunt solliciteren in de volgende branches:

Vacatures in de woningbouw Amsterdam

Zie jij kansen voor jezelf om te werken in de woningbouw van Amsterdam? Wacht dan niet en reageer nu op vacatures via Bouwselect.