Vacatures woningcorporatie Groningen

Ben jij op zoek naar woningcorporatie vacatures in Groningen? Bij Bouwselect vind je diverse vacatures voor in de woningbouw. Binnen ons brede netwerk vallen vele woningcorporaties in Groningen, welke veel vacatures beschikbaar hebben.

Woningcorporatie vacature Groningen

Via Bouwselect kun je solliciteren om te werken binnen de woningbouw in en rondom Groningen. De toekomst van Groningen ziet er kansrijk uit. Ze verwachten een stijging van maar liefst 20% in de bouw van nieuwe woonhuizen. En dat betekent maar één ding. De woningcorporaties hebben meer behulpzame krachten nodig om sneller en efficiënter te kunnen werken. Woningbouw vacatures zullen daarom ook toenemen.

Werken in de woningbouw in Groningen

Bouwselect Groningen bemiddelt in het hoger segment banen in de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring. Maar ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals hebben we meer dan genoeg mogelijkheden. Onze roots liggen in het noorden van het land. Maar met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam en Rotterdam is Bouwselect inmiddels een bedrijf met landelijke dekking. Of het nu in de provincie of de Randstad is, wij weten de interessante projecten in de bouw te vinden en kennen minstens zoveel aantrekkelijke opdrachtgevers om voor te werken.

Klanttevredenheid over vacatures Bouwselect

Werkgevers en kandidaten zijn erg tevreden over de dienstverlening van Bouwselect. In het speciaal zijn ze erg tevreden over het persoonlijke contact en de snelle afhandeling van zaken. Ook de betrokkenheid en pro-actieve werkwijze van het Bouwselect-team vallen in positieve zin op. In vergelijking met andere detacheringsbureau wordt Bouwselect gezien als betrouwbaar en nuchter.

Werken in de bouw in Groningen via Bouwselect

Bouwselect heeft niet alleen vacatures in de woningbouw. We bevinden ons in verschillende branches in Groningen. Je kunt solliciteren in de volgende branches:  

Vacatures in de woningbouw Groningen

Zie jij kansen voor jezelf om te werken in de woningbouw van Groningen? Wacht dan niet en reageer nu op vacatures via Bouwselect.