Vacatures woningcorporatie Leeuwarden

Ben jij op zoek naar woningcorporatie vacatures in Leeuwarden? Bij Bouwselect vind je diverse vacatures voor in de woningbouw. Binnen ons brede netwerk vallen vele woningcorporaties in Leeuwarden, welke veel vacatures beschikbaar hebben.

Woningcorporatie vacature Leeuwarden

‘’De nieuwste cijfers bevestigen opnieuw een groei van de woningbouwbehoefte’’ schrijft de Leeuwarder Courant. De hoofdstad van Friesland is erg populair aan het worden onder de studenten en de ouderen. Al met al, De populariteit van de stad zorgt ervoor dat de vraag naar woningen stijgt. Er moeten dus huizen bijgebouwd worden. Daarom hebben woningbouwcorporaties meer behulpzame krachten nodig om sneller en efficiënter te werken. Vacatures in de bouw en specifiek in de woningbouw in Leeuwarden zullen daarom toenemen.

Werken in de woningbouw in Leeuwarden

Bouwselect Leeuwarden bemiddelt in het hoger segment banen in de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek rondom en in Leeuwarden. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring. Ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals hebben we meer dan genoeg mogelijkheden. Onze roots liggen in het noorden van het land. Maar met vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Amsterdam en Rotterdam is Bouwselect inmiddels een bedrijf met landelijke dekking. Of het nu in de provincie of de Randstad is, wij weten de interessante projecten in de bouw te vinden en kennen minstens zoveel aantrekkelijke opdrachtgevers om voor te werken.

Soorten vacatures in de woningbouw in Leeuwarden

Bouwselect heeft diverse vacatures in de woningbouw in Leeuwarden beschikbaar. Denk hierbij aan vacatures voor projectbegeleider of bouwkundig werkvoorbereider in Friesland. Ontdek onze vacatures, solliciteer of neem contact op zodat we de ideale baan voor jou kunnen vinden in jouw regio!

Werken in de bouw in Leeuwarden via Bouwselect

Bouwselect heeft niet alleen vacatures in de woningbouw. We bevinden ons in verschillende branches in Leeuwarden. Je kunt solliciteren in de volgende branches:

Vacatures in de woningbouw Leeuwarden

Zie jij kansen voor jezelf om te werken in de woningbouw van Leeuwarden? Wacht dan niet en reageer nu op vacatures via Bouwselect.