Vacatures woningcorporatie Rotterdam

Ben jij op zoek naar woningcorporatie vacatures in Rotterdam? Bij Bouwselect vind je diverse vacatures voor in de woningbouw. Binnen ons brede netwerk vallen vele woningcorporaties in Rotterdam, welke veel vacatures beschikbaar hebben.

Woningcorporatie vacature Rotterdam

Onze Europese havenstad heeft grootse plannen. De komende tien jaar wil Rotterdam groter en groener worden. In deze periode worden er maar liefst 50.000 huizen op de Rotterdamse vloer gebouwd. Dat betekent maar één ding; de woningcorporaties hebben meer behulpzame krachten nodig om sneller en efficiënter te werken. Vacatures in de bouw en specifiek in de woningbouw in Rotterdam zullen daarom toenemen.

Werken in de woningbouw in Rotterdam

Bouwselect bemiddelt in het hoger segment banen in de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek rondom en in Rotterdam. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring. Maar ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals hebben we meer dan genoeg mogelijkheden. Onze roots liggen in het Noorden van het land. Maar met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam Γ©n Rotterdam is Bouwselect inmiddels een bedrijf met landelijke dekking. Of het nu in de provincie of de Randstad is, wij weten de interessante projecten in de bouw te vinden en kennen minstens zoveel aantrekkelijke opdrachtgevers om voor te werken.

Soorten vacatures in de woningbouw in Rotterdam

Bouwselect heeft diverse vacatures in de woningbouw in Rotterdam beschikbaar. Denk hierbij aan vacatures voor projectbegeleider of bouwkundig werkvoorbereider in Zuid-Holland. Ontdek onze vacatures, solliciteer of neem contact op zodat we de ideale baan voor jou kunnen vinden in jouw regio!

Werken in de bouw in Rotterdam via Bouwselect

Bouwselect heeft niet alleen vacatures in de woningbouw. We bevinden ons in verschillende branches in Rotterdam. Je kunt solliciteren in de volgende branches: 

Vacatures in de woningbouw Rotterdam

Zie jij kansen voor jezelf om te werken in de woningbouw van Rotterdam? Wacht dan niet en reageer nu op onze vacatures in Rotterdam via Bouwselect.