Vacatures woningcorporatie Zwolle

Ben jij op zoek naar woningcorporatie vacatures? Bij Bouwselect vind je diverse vacatures voor in de woningbouw in Zwolle. Binnen ons brede netwerk vallen vele woningcorporaties in Zwolle, welke veel vacatures beschikbaar hebben.

Woningcorporatie vacatures in Zwolle

Zwolle gaat de bouw van nieuwe huizen versnellen. De komende drie jaar moeten er ieder jaar 1.000 nieuwe woningen bij komen. Volgens het stadsbestuur gaan de toekomstige jaren de inwonersaantallen nog flink stijgen.  Veel gezinnen en ouderen verhuizen van de Randstad naar het β€˜β€™rustige’’ oosten. De toekomst van Zwolle ziet er kleurrijk, want ‘Zwolle is in trek’, en dat betekent maar één ding. De woningcorporaties hebben meer behulpzame krachten nodig om sneller en efficiΓ«nter te kunnen werken. Woningbouw vacatures zullen daarom ook toenemen.

Werken in de woningbouw in Zwolle

Via Bouwselect kun je solliciteren om te werken binnen de woningbouw in en rondom Zwolle. Bouwselect biedt veel verschillende banen in het hoger segment aan. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring. Toch hebben we ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals meer dan genoeg kansen op een baan. Onze roots liggen in het Noorden van het land. We hebben vestigingen in Groningen, Leeuwarden en Zwolle, maar ook in Amsterdam en Rotterdam. Zo hebben we een landelijke dekking. Of het nu in de provincie of de Randstad is, wij weten de interessante projecten in de bouw te vinden en kennen zeker veel interessante en leuke opdrachtgevers om voor te werken.

Klanttevredenheid over vacatures Bouwselect

Werkgevers en kandidaten zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Bouwselect in Zwolle. Vooral het persoonlijke contact en de snelle afhandeling van zaken vallen op. Ook de betrokkenheid en pro-actieve werkwijze van het Bouwselect-team vallen in positieve zin op. In vergelijking met andere detacheringsbureaus wordt Bouwselect gezien als betrouwbaar en nuchter.

Werken in de bouw in Zwolle via Bouwselect

Bouwselect heeft niet alleen vacatures in de woningbouw. We bevinden ons in verschillende branches in Zwolle. Je kunt solliciteren in de volgende branches:  

Vacatures in de woningbouw Zwolle

Zie jij kansen voor jezelf om te werken in de woningbouw van Zwolle? Wacht dan niet en reageer nu op vacatures via Bouwselect.